2006-08-13 12:52:07• hírek • Szatmár.ro

Szex a szépség szolgálatában

szexMinél többet szeretkezik valaki, annál többen kívánják.

Sokan nem tudják még, hogy az ember bőrének állapota alapján meg lehet határozni, hogy az illető mennyire aktív szexuálisan. Pedig bőrünk árulkodik az alkalmakról és az élvezetekről is.
 

- A szex a szépség egyik hatásos kezelésmódja. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelődnek, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják.

- A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, a bőrkiütést és a bőrhibát. Az izzadás egyrészt tisztítja a pórusokat, másrészt ragyogóvá teszi a bőrt.

- A szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket például a szervezet egy romantikus vacsora alatt felhalmozott.

- A szex az egyik legbiztonságosabb sport, amit űzni lehet. Megnyújtja és megerősíti a test majdnem minden izmát. Sokkal élvezetesebb, mint például 20 hossz úszás és nincs szükség hozzá speciális sportcipőre sem.

- A szex azonnali gyógyír a depresszióra. Felszabadítja a test endorphin szintjét a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít és jólét-érzetet eredményez.

- Minél többet szeretkezik valaki, annál többen kívánják. A szexuálisan aktív test ugyanis hatalmas mennyiségű kémiai anyagot bocsát ki, melynek neve pheromon. Az ilyen finom szex parfümok őrjítik meg az ellenkező neműeket.

- A mindennapos csókolózás távoltarja a fogorvost. A csókolózás „bátorítja” a nyálat, hogy lemossa az ételt a fogakról, és csökkentse a fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelőzze a fogkő kialakulását.

- A szex valóban enyhíti a fejfájást. A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza az agyban lévő véredényeket.

- A sok szeretkezés kitisztíthatja az orrot, segít felvenni a küzdelmet az asztma és a szénanátha ellen.  nana

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: