2009-10-02 11:02:56• hírek • Szatmár.ro

Babaszépségversenyt rendez az Impulzus.ro

Az Impulzus.ro romániai magyar hírportál babaszépségversenyt rendez, melyen Erdély legimpulzívabb  gyermekét szeretnék megtalálni.

Várják 1 - 4 éves korig azon gyerekek (1024x 768 pixeles) fotóit, akik egy élethű fénykép által meggyőzik olvasókat arról, hogy a baba a legméltóbb a ''legimpulzívabb gyermek'' címre.

Nevezni már most, egészen 2009.10.14-ig lehet, majd az ezt követő két hetes időszakban (2009.10.14 és 2009.10.28 ) a beérkezett fotók közül az olvasók szavazataik által eldöntik, hogy melyik csöppség legyen hírportál legimpulzívabb gyerkőce. A fotókat teljes név, életkor, helységnév és telefonszám feltüntetésével a reklam@impulzus.ro e-mailcímre várjuk. A babaszépségversenyen csak azok a fotók nevezhetők be, melyek jó minőségűek és a részvételi szabálynak megfelelnek.

A szerencsések megnyerhetik a Vikoring Reklámiroda által felajánlott ajándékokat. A www.vikoring.hu reklámiroda bármely reklámtevékenység megvalósításával, reklámtárgyak tervezésével és kivitelezésével foglalkozó kreatív munkacsapata, a csöppségeknek szánt ajándéktárgyakat személyre szabottan, a saját baba fotójával ellátva készíti el. Ennek kivitelezése érdekében jó felbontású képekre van szükség.

I. díj: Polár mackó alakú párna takaróval, Teddy mackó, bögre, poháralátét, hűtőmágnes.

II. díj: Polár mackó alakú párna takaróval, bögre, mackó kulcstartó, hűtőmágnes.

III. díj: Polár mackó alakú párna takaróval, bögre, hűtőmágnes.

A 4 - 10 helyezettek sem maradnak jutalom nélkül, hiszen személyre szabott bögrét kapnak ajándékba. Eredményhirdetés 2009.10.30-án. Sok sikert kívánunk mindenkinek!


Babaszépségversenyt indít az Impulzus.roBabaszépségversenyt indít az Impulzus.ro


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: