2007-01-13 18:46:01• hírek • Kis Csilla

A szépség és a hosszú élet titka

franz2Ez a tudományos módszer a kezdetekben egy 5 éves kisfiú játéka volt

Ez a tudományos módszer a kezdetekben egy 5 éves kisfiú játéka volt. Megfigyelte, hogy a különbözõ tárgyakat különbözõ képpen érzékeli attól függõen, hogy milyen anyagból vannak, más-más rezgést bocsátanak ki. A takaró alá rejtett tárgyakat, köveket, fémeket, stb., érintés nélkül is pontosan beazonosította. Kezét a takaró fölé tartva figyelte a letakart tárgyak rezgéseit és sohasem tévedett.

A játékból mára egy szenzációs kezelési eljárás fejlõdött ki. Az agyimpulzus rezgései a testünkben lévõ idegeken szállítják az anyagcsere folytán létrejövõ sugárzó energiát. Minden szervnek más rezgése van, így jól beazonosíthatóak a szervek és azok elváltozásai. Ezzel a módszerrel végre a valódi problémát lokalizálhatjuk. A testben keletkezett feszültség blokkokat alakít ki, amibe beleütköznek az agyimpulzus rezgései, ennek hatására itt kiégnek az energiák és elindulnak az elváltozások. A blokkok oldásával megszûnik a feszültség, újra helyreáll a harmónia, tehát amit egy rossz működés a testben rosszul felépít, azt egy jó működés lebontja. Ezért ennek a módszernek valóban látható és érezhetõ eredménye van:

  • fiatalodás
  • szépülés
  • egészség
  • vitalitás!

A leggyakoribb blokkok okozója a stressz, ami azonban mindenkiben más reakciót vált ki. Ezt a hipotalamusz irányítja az agyalapi mirigy hormonjainak szabályozásával. Ez a kortizon szint határozza meg, hogy az ember a stressz hatására depressziós, fóbiás lesz-e vagy inkább keresi a veszélyt, félelmet nem ismerve. A testet felépítõ sejtek működését alapvetõen meghatározzák a hormonok.
Tehát ha az agyalapi mirigy hormonszintje felborul, akkor a sejtek épülésében is zavar keletkezik. Ez pedig korai öregedéshez, betegségekhez vezethet. Jobb tehát mindezt megelõzni és idõben visszafordítani a folyamatot a stressz okozta blokkok oldásával. A hosszú, aktív élet így elérhetõ! A stressz következtében vált rövidebbé az emberek életkora. A természetben élõ állatok a teljes kifejlõdésük idejének hatszorosát is képesek megélni.

Mi miért nem?

Az emberi agy kutatói állítják, hogy agyi kapacitásunknak csupán egy töredékét vagyunk képesek kihasználni. Ebbe az un. kihasználatlan tartományba tartozik az az érzékelés, ami a BeautyEffect módszer alapja.

Érzékelés felsőfokon!                                   

Érzékszerveink az agyhoz kapcsolódnak. Ujjaink végein több millió agyi idegpont található, ahogy testünk más részein is. Ujjainkat, mint érzékszerveket, az ember az evolúciós fejlõdése során a vízi életében táplálékszerzésre, kommunikációra használta. A civilizáció fejlõdésével ezt a képességünket elfelejtettük használni. A gyerekek ösztönösen használják ezt a képességet, így náluk jól fejleszthetõ. Az érzékelést az élet sok területén lehet használni. Német tudósok szerint a jövõ embere ismét birtokolja majd ezt a nagyszerû képességet.

Franz Ulrich a BeautyEffect módszert már Magyarországon is alkalmazza nagy sikerrel. Vendégei fõként az elit körökbõl kerülnek ki. Nincsenek véletlenek. Akik hozzám jönnek kezelésre, maguk is feladatot kapnak. Szembesülnek mindazzal, amit életük folyamán tettek vagy nem tettek önmagukkal. A tények elfogadása intelligencia kérdése. A változások pedig önmagukért beszélnek: aktív, sikeres élet, - mondja Franz, aki 5 éves gyermekként felfedezte az érzékelésnek ezt az õsi módját és élete folyamán a hosszú, egészséges, aktív élet és a szépséghatás eredményes módszerévé tette. femina

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: