2009-10-12 15:04:37• hírek • Parajdi Andrea

Keressük a Gimik szépét

Eszedbe jutott már valaha, hogy külső adottságokból többet kaptál az élettől mint a közátlag? Tükörbe nézel és elégedett vagy? Ha igen, akkor Téged keresünk. A Szatmár.ro újra megszervezi a Gimik szépe szépségversenyt. Jelentkezni megéri, hiszen a legszebb hölgyeket és urakat elhalmozzuk ajándékokkal.

2007-ben hirdettük meg első alkalommal a Gimik szépe szépségversenyt, amelyet nem várt érdeklődés kísért. A szatmárnémeti középiskolások közül szép számmal iratkoztak be csinos/sármos tanulók. Azóta eltelt két év, a középiskolákban két évfolyam teljesen kicserélődött, s az iskolapadokban vélhetően újabb szemrevaló diákok foglaltak helyet. Most az a célunk, hogy minden Szatmár megyei középiskolás diákot szépségviadalra hívjunk.

A szépség megítélése mint tudjuk mindig szubjektív véleményen alapszik. Senki sem tudná megfogalmazni mi a szép, egyszerűen csak annyi biztos, hogy a szépség valami olyan megfogható és egyben megfoghatatlan érték, amely valakinek érdek nélkül tetszik. A közvélemény egyetért abban, hogy ahhoz, hogy valaki szép legyen boldognak és kiegyensúlyozottnak kell lennie, ezek az életérzések ugyanis nem csak a mindennapokat de a külsőt is megszépítik. A Szatmár.ro ismét célként tűzte ki, hogy megtalálja és jutalmazza - ezúttal nem csak a Szatmárnémeti, hanem az egész megye középiskoláiból - a vonzó külsők viselőit. Ha úgy érzed Te is közéjük tartozol, vagy ismersz olyan személyeket, akik véleményed szerint beillenek a verseny profiljába nincs más dolgod, mint küldj nekünk magadról/róla egy jó minőségű fotót és bízz az olvasóink ízlésvilágában.

Nyeremények:

A Gimik szépe 2009 versenyének győztesei értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, a legszebbekre valódi ajándéközönt zúdítunk.

Lányok:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal ajándékozza meg a „szépségkirálynőt", vagyis összértékben 450 lejes vásárlási kupont válthat be a korona viselője.

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer az első udvarhölgy: saját maga döntheti el, hogy angol, román, vagy német nyelvtudását fejlesztené tovább.

III díj -A második udvarhölgy a Fitland Szalon 200 lejes ajándékutalványát használhatja fel.

Fiuk:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal kedveskedik a legvonzóbb gimis srácnak

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer a verseny második helyezettje. Angol, román, vagy német nyelvtanulási lehetőség közül lehet válogatni

III díj -A harmadik helyen befutó versenyzőt a Fitland Szalon 200 lejes utalvánnyal jutalmazza

Jelentkezés módja és feltételei:

A versenyre október 19 és november 1 között a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk a 14 és 19 év közötti diákok jelentkezését, majd ezt követően november 2 és november 15 között az olvasóinktól érkező szavazatok alapján állítjuk fel a végső sorrendet. Nyertest november 16-án hirdetünk, majd a nyeremények átadására ünnepélyes hangulatban november 18-án kerül sor a Chilly Csárdában.

A jelentkezőktől legalább 1024x768 nagyságú fotókat várunk. A képek mellé egy öt-hat mondatos rövid bemutatkozást is kérünk, amelyben kötelezően fel kell tüntetni annak az oktatási intézménynek a nevét, amelynek padjait a „szép" jelölt koptatja. Továbbá kérjük a jelentkezőktől, hogy telefonos elérhetőségüket is tüntessék fel az e-mailben.

Légy hivatalosan is a Gimik szépe 2009!

A Gimik szépe 2009 szervezői:
A Gimik Szépe verseny szervezői

Médiatámogatók:
Szatmári Magyar Hírlap, Radio1, tv1 Samtel, Nord-Vest TV

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: