2014-03-19 12:02:18• hírek • (x)

Keresse a Sentierri divatos ruháit a Somesul Nagyáruházban

A szatmárnémeti nagyáruházban nyitott boltot a Boutique Dyamond, ahol megvásárolhatók a Sentierri termékei.

Nem kell már sokat várni addig, míg megnyitja saját bemutatóüzletét a megyeközpont egyik legelismertebb varrodája, a Sentierri. A márkanév - amely stílust, divatot, eleganciát hordoz magában - már országszerte elismert, sőt, külföldről is folyamatosan érkeznek az elismerő vélemények a Szatmárnémetiben készült ruhadarabokról.

A Sentierri termékek egyetlen lelőhelye, a Boutique Dyamond most egy újabb boltot nyitott - ez a Szamos Nagyáruház második emeletén található, a lift közelében. Itt már megtalálhatók a Sentierri legfrissebb, tavaszi-nyári kollekciójának darabjai is.

Az új tavaszi-nyári kollekció sok újdonságot tartogat, de valamennyire jellemző a Sentierritől megszokott minőségi szabás, kivitelezés és a minőségi alapanyagok. A kollekció követi a nemzetközi divattrendek alakulását. Jellemző a kollekcióra a merészebb színek, divatos - elasztikus és kényelmes - textíliák használata. A ruhák mintázatában is a merészség dominál: idén a kockás és csíkos, színben pedig a sötétkék a divat.

A Boutique Dyamond legújabb boltjában az elsősorban férfiaknak szánt Sentierri termékek - öltönyök, zakók, kabátok - mellett estélyi ruhák és kiegészítők is megtalálhatók, így nem csak a férfiaknak, de a szebbik nem képviselőinek is megéri betérni az üzletbe.

A bolt hétköznaponként 9 és 20 óra között várja a vásárlókat, szombaton pedig 9 és 18 óra között látogatható.

Sentierri-termékek a Boutique Dyamondban

Sentierri-termékek a Boutique Dyamondban

Sentierri-termékek a Boutique Dyamondban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: