2013-03-08 19:29:01• hírek • Kocsis Zoltán

Kereskényi a szerkesztőségben, Piricsi az esőben köszöntötte a hölgyeket

A nemzetközi nőnapot 1911-ben ünnepelték meg először, időpontja éppen száz éve, 1913 óta március 8. Ezen alkalomból a Szatmár megyei közintézmények, állami intézmények, politikusok és polgármesterek is virággal ajándékozták meg a hölgyeket, igyekezvén egy mosollyal szebbé tenni napjukat.

Határőrség az országhatáron, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal  egy sajtótájékoztató zárásaként ajándékozta meg a sajtó női képviselőit, a Szatmár Megyei Rendőrség pedig a Szabadság-tér melletti körforgalomban nyújtott át egy-egy szál virágot az autósoknak. A prefektúra pedig a saját alkalmazottait ajándékozta meg.

Mint minden évben, Kereskényi Gábor RMDSZ-es országgyűlési képviselő ezúttal is ellátogatott a Szatmár.ro szerkesztőségébe, ahol Kovács Mátéval, a megyei tanács RMDSZ-es frakciójának vezetőjével ajándékozta meg a munkatársnőinket. A cserepes virág mellett a hölgyek egy-egy nemzeti színű kokárdát is kaptak, valamint egy szívélyes meghívót a március 15-i ünnepségre.

A szemerkélő eső ellenére Piricsi Artúr sárközújlaki polgármester is utcára vonult és vörös szegfűt osztogatott a kisváros hölgylakóinak. A körzeti rendőrséggel közös akciót örömmel fogadták a sárközújlakiak, hisz az előző években nem részesültek hasonló figyelemben és meglepetésben.

Ezen kívül minden tanügyben dolgozó hölgy, az óvónőktől a tanítókon át a tanárnőkig is kaptak egy szál virágot a Sárközújlaki Polgármesteri Hivatal részéről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: