2009-08-17 07:45:29• hírek • Szatmár.ro

Keresik a gyilkosság elkövetőjét

Egy 31 éves férfi holttestére bukkantak Closca sugárúti garzonlakásában a hatóságok.

A rendőrséget vasárnap hajnalban értesítették az áldozat szomszédai a 112-es segélyhívó számon. A szomszédok arra figyeltek fel, hogy a férfi lakása előtt egy vértócsa van illetve véres csődarabok. A hatóságok még a boncolás előtt kizárták az öngyilkosság lehetőségét, hiszen a férfi testén sérülések látszottak. S. Csabát egy éles tárggyal többször megütötték és valószínűleg ez okozta a halálát - állapították meg a rendőrök.

 

A szomszédok elmondása szerint, a férfi lakásából szombat este kiabálás hallatszott, majd hajnalban segélykiáltások, azonban egyikük sem mert közbelépni. A feltételezések szerint, egy szerelmi légyott meghiúsulása lehet a gyilkosság hátterében, ugyanis a férfit meztelenül találták és néhány óvszer is volt az ágya mellett.

S. Csaba egy autómosóba dolgozott, igen visszahúzódó ember volt, szomszédai csak akkor látták amikor elment otthonról illetve hazatért.

A rendőrök szerint, a gyilkos az ablakon át távozott, ugyanis itt találtak még vérnyomokat, viszont a tárgyat amivel elkövették a gyilkosságot nem találták meg.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: