2012-02-13 13:35:39• hírek • Szatmár.ro

Keresd a minőséget az Imago Shopban!

A megfelelő ajtók kiválasztásában segítséget nyújt a szatmárnémeti Imago Shop, amely bejárati és beltéri ajtók széles választékával várja vásárlóit és megrendelőit. A kedvezményes árak mellett az üzlet vezetői a kiváló minőségre is összpontosítanak: így nem csoda, hogy az ide betérők a Verte Basic típusok széles választékát is megtalálják.

A szatmárnémeti Imago Shop, bejárati és beltéri ajtóbolt lassan négy éve szolgálja ki sikeresen ügyfeleit úgy, hogy kínálata folyamatosan bővül a megrendelő igényeinek megfelelően. Ide betérve megoldást találnak irodák, közintézmények, lakások és szállodák és egyéb cégek is, hiszen négy héten belül bármilyen nagy mennyiségű ajtó behozatalára képesek. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki megrendelőik igényeit, hiszen itt klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálunk.

A boltban kiváló minőségű bejárati ajtók bő felhozatala várja az építkezőket és felújítókat egyaránt: a minőségi Baron vasajtók közismerten a legmagasabb kategóriákba tartoznak, míg a Porta Doors típusból közel 4.000 félét biztosítanak. Mindemellett kínálatukban festett, fóliázott és természetes furnér ajtók is szerepelnek, és megoldásra lelnek mindazok, akik tartós darabot, illetve klasszikus vagy elegáns kivitelezést kívánnak.

Az Imago Shop termékpalettája nemrég új gyártmánnyal gyarapodott, ugyanis a már említett típusok mellett megjelent a kiváló minőségű Verte Basic termékcsalád, amely gyönyörű beltéri ajtók széles választékát kínálja az ide betérőknek. A termékek széles skálája alkalmazkodott minden egyes vevő egyéni követelményeihez. A Verte Basic-ajtókat úgy a klasszikus forma, az elegancia, mint az egyszerűség, a praktikusság és nem utolsó sorban a kiváló minőség jellemzi. A magas szintű strapabíróság és a technológia, megbízhatóvá és népszerűvé teszi ezt a terméket.

A Verte Basic típusú ajtókhoz most igen kedvező áron juthat a megrendelő: egy teli ajtó (ablaküveg nélkül) sima 10 cm-es tokkal 250 lejtől megkapható, egy üveges ajtó pedig megrendelhető 314 vagy 338 lejért az üveg méretétől és formától függően. Látható, hogy ez a Verte Basic kitűnő választás azok számára, akiknek fontos az ár és a jó minőség kombinációja.

Az üveges modellek a szabad teret nagyra becsülő emberek számára készültek, akiknek lényeges szerepet játszik a belső építészetben a természetes fény. A teli ajtók, azaz az egyszerű formák pedig azokat a vásárlókat célozzák meg, akik a hagyományok kedvelői és jól érzik magukat a klasszikus stílusban kialakított belső terekben.

A Verte Basic termékei fehér, cseresznye és bükk változatban rendelhetőek meg. A vásárlónak természetesen lehetősége van a kilincs kiválasztására is.

Az ajtók mellett az ajtó tok is ízlés szerint kiválasztható, és a standard 10 cm-es tokon kívül állítható tokokat is kínálnak. Ha már ajtót vásárol, akkor nem maradhat el egy ízléses lábtörlő kiválasztása sem, amit szintén megtehet az Imago Shopban, ahol a Domoris Deco román gyártó, kedvező árú, minőségi lábtörlői közül választhat.

Az ajtók szakszerű beépítéséről képzett szakember gondoskodik, akit probléma esetén a nap bármely órájában visszahívhatnak. Az Imago Shop városon belül ingyenes házhoz szállítást biztosít. Ha épp ajtóválasztásban van, térjen be az Imago Shopba, a Closca sugárút 22. szám alá! További információért hívja a 0731-83-65-43, vagy a 0724-69-37-52-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: