2013-06-20 13:00:46• hírek • Póti Orsolya

Kerékpáros kirándulás Büdössárra

Június 23-án újabb kiránduláson vehetnek részt a kikapcsolódni vágyók. A szatmári természetjárók ezúttal egy oda-vissza 20 kilométer távú kerékpár túrát szerveznek Büdössárig.

Legutóbb, június 16-án az Apostolok hármas csúcsára látogatott több mint harminc természetjáró, a szatmári csapathoz pedig nagybányaiak is csatlakoztak. A szervezők szerint a túra során a borókástól nagyon meredek szakasz következett, de mindenki nagyon jól bírta a mászást, még a kirándulók legfiatalabb tagja, egy 4 éves gyerek is.

„A csapatot a látvány minden fáradtságért kárpótolta. A hirtelen keletkezett vihar miatt az Erőss Zsolt és Kiss Péter hegymászókról való megemlékezés elmaradt, de ezt bepótoljuk még idén nyáron a Kakastaréjon" - mondta el Vadady-Filepp Gyula szervező.

Június 23-án, vasárnap Büdössárra szerveznek biciklis kirándulást a természetjárók. A kiránduló csapat vasárnap reggel 7.30 órakor találkozik a Szatmárnémeti Vasút-állomáson, 7.45 órakor pedig Vámfaluig utazik  vonattal (a kerékpárszállítás biztosítva). Vámfalutól Mária-völgyig, onnan pedig Büdössárig tekerhetnek a túrán résztvevők. A táv oda-vissza 20 kilométer.

További információkért érdeklődni lehet Vadady Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon. A szervezők minden természetjárót szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: