2016-08-18 12:22:21• hírek • Szatmár.ro

Kerékpáros ügyességi verseny a PMN-en

A Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozat alatt a PRO Racers Sportklub társszervezésével kerékpáros ügyességi versenyt tartanak.

Egyre több a kerékpáros Szatmárnémetiben. Sokan praktikussági okokból, mások a sport, testmozgás iránti szenvedélyből választják a kétkerekű közlekedési eszköz használatát. A PMN szervezői is tudatában vannak ennek, ezért augusztus 20-án 15 és 19 óra között bicajos ügyességi versenyt szerveznek, amely összehozza a családot. A csapatoknak ugyanis egy felnőtt (anya/apa/nagymama/nagypapa) és egy 6 és 14 év közötti gyerek alkotja. Egy gyerek csak egy csapat tagja lehet, két csapatban nem szerepelhet.

A helyezéseket a mért idő határozza meg: a résztvevőknek ugyanis egy bójákból, libikókákból, vizespohár-állványokból, valamint egyéb akadályokból furfangosan összeállított pályán kell végigmenniük. A pályát egyébként a Dózsa György (Gheorghe Doja) utcában, a Sugárút és a Széchenyi (1 Decembrie 1918) utcák közötti szakaszon lesz.

Aki részt szeretne venni a versenyen, az csak és kizárólag előregisztráció révén iratkozhat be. Jelentkezni a 0743-419443-as telefonszámon lehet pénteken (augusztus 19) 12 óráig. A szervezőknek a helybeli regisztrációt az idő szűkössége miatt sajnos nem áll módjukban elfogadni. A regisztráció ingyenes, de a létszám korlátozott, csak az első 30 csapat jelentkezését fogadják el. A CASCO cég felajánlásaként, az első 8 csapat profi kerékpáros bukósisak valamint napszemüveg boldog tulajdonosa lesz.

A XV. Partiumi Magyar Napok támogatói:

Kiemelt partnerek:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:
Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco

Ezüstfokozatú támogatók:
Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Promomix, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog, M-Sys.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: