2012-08-14 11:21:45• hírek • Póti Orsolya

Kerékpáros kirándulást és gyalogtúrát szerveznek

A szatmárnémeti természet járók újabb kirándulásokra invitálják a kikapcsolódni vágyókat. Augusztus 17-én Szamossályiig szerveznek kerékpártúrát, 19-én pedig a fernezelyi Bódi-tóhoz, illetve a Sólyomkőhöz látogatnak el.

Augusztus 17-én, pénteken a román-magyar határ megnyitása alkalmából kerékpáros kirándulásra kerül sor Vadady-Filep Gyula szervezésében. A kerékpárosok reggel 9 órakor indulnak a 16. lakónegyed végén található Gellért Sándor utcából és elbicikliznek egészen Szamossályiig.

A szervezők megkérik, hogy minden kiránduló rendelkezzen érvényes személyi igazolvánnyal. A biciklitúra ősztávolsága körülbelül 60 kilométer.

Augusztus 19-én, vasárnap Máramaros megye legszebb vidéke lesz a természetjárók úti célja, ugyanis a fernezelyi Bódi-tóig, majd a Sólyomkőig kirándulnak. A túrán részt venni kívánók reggel 7.30 órakor találkoznak a Szatmárnémeti vasútállomáson, onnan pedig 7.55 órakor vonattal utaznak egészen Nagybányáig.

Nagybányától menetrend szerinti busszal utazás Fernezelyig, onnan pedig gyalogtúra a Bódi-tóig. A kirándulókra egy kis pihenő után 5 kilométeres kemény emelkedővel jelzett turista ösvény várja, melyen felkapaszkodhatnak a Sólyomkőig. Visszaindulás Nagybányáról 19.05 órakor. A túra rossz idő esetén elmarad.

Bővebb információkért jelentkezzen a szervezőnél, Vadady-filep Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: