2019-12-03 10:43:40• hírek • Közlemény

Kerékpáron és futva jön az EKE-Mikulás

December 04

Bringázz vagy fuss a Mikulással! – áll a Pro Racers és az Erdélyi Kárpát Egyesület szatmári szervezetének közös felhívásában: idén is tartós élelmiszerekkel segítik a rászoruló gyerekeket.

 

December 4-én, szerdán, 18.00-tól 19.00 óráig egy lassan már hagyományosnak mondható szabadtéri megmozdulással kíván segíteni a ProRacers és az Erdélyi Kárpát Egyesület szatmári szervezete a „Segíts te is – Ajută și tu” Egyesület által gondozott családoknak.
 

Az egyesület mintegy 30 gyermeknek, és azok családjának biztosít naponta meleg ételt, ehhez szeretnének hozzájárulni az EKE-sek is, így az ünnepek közeledtével.

A szerda délután szabadtéri akció során kerékpáron, és futva viszik majd el az összegyűjtött ajándékokat a Chendi utca 41 szám alá, az egyesület raktárjához.

Azok, akik csatlakoznának a kezdeményezéshez, 18 óráig érkezzenek meg a régi főtérre, a Római Katolikus Székesegyház parkolójába, a csapat innen indul majd a következő útvonalon: Római Katolikus Székesegyház – Brătianu sugárút – Traian sugárút – Griviței (Állomás) – Crișan – Iuliu Hossu – Slavici – Banat – Wolfenbüttel – Chendi 41.
 

Akik nem tudnak, vagy nem kívánnak részt venni a szabadtéri megmozduláson, de segíteni mégis szeretnének, azok az Auchan Galériában található Carla's Pet Shop kisállat-kereskedésben adhatják le azokat a tartós élelmiszereket, amikkel hozzájárulnának az akció sikeréhez.

A szervezők elsősorban konzerveket, olajat, lisztet, cukrot, tésztaféléket, stb várnak a segítő szándékú polgároktól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: