2010-04-15 10:17:56• hírek • Szatmár.ro

Nagy Hetty, fodrász

Cikksorozatunkban nemrég elindított szakértői rovatunk tanácsadóit és szakembereit szeretnék közelebbről bemutatni olvasóinknak.

Ez alkalommal  fodrász-szakértőnket mutatjuk be olvasóinknak,  aki szívesen ad választ bármilyen jellegű kérdésre, ami hajápolással, hajvágással, frizura készítéssel kapcsolatos. Nagy Hetty 1985. július 11-én született Szatmárnémetiben. Tanulmányait a Szatmárnémeti Közgazdasági Líceumban végezte, ezt követően pedig több fodrásztanfolyamot is elvégzett.  Büszkén mondta el, hogy három évig tanult egy profi fodrász mellett, akitől rengeteg tapasztalatot szerzet úgy a fodrászat, mint a hajápolás terén.

Hetty gyerekkori álmai közé tartozott a fodrász szakma elsajátítása, ezért már 16 évesen belevágott a tanulásba. Az évek során hivatását egyre jobban megszerette, és rengeteg tapasztalatot szerzett divatfórumokon való részvételek és kolozsvári valamint külföldi továbbképzések által. Fodrász szakértőnk lassan hét éve űzi ezt a szép szakmát, és elmondta, hogy egyetlen célja az, hogy minél több embernek szerezzen örömet hajkölteményeivel, és különleges frizurák által sok embert megszépítsen.

Fodrásznőnk szerint szakmája szép és érdekes, hiszen tele van kreativitással, változatossággal és nem utolsó sorban kihívással. A fodrászat szinte művészet, amelyben szabadon engedheti fantáziáját, és nagyszerű hajkölteményeket  alkothat. Kommunikatív emberként szakmájában az is vonzza, hogy nap mint nap emberek veszik körül, akikkel elbeszélgethet  az élet általános problémáiról, vagy tanácsokat adhat  nekik. "Törekeszem  minden vendégemnek a maximumot nyújtani, és mindenkit a legjobb tanácsokkal ellátni otthoni hajápolás terén."- tette hozzá.

Fodrász tanácsadónk rovatunkat nagyszerűnek tartja, mert ezáltal neki is lehetősége adódik jó tippeket adni  olvasóinknak, és továbbra is várja az érdeklődők hajápolással, hajvágással és frizura készítéssel kapcsolatos kérdéseit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: