2005-11-13 13:26:18• hírek • Szatmár.ro

Kerek, szerény és boldog

661234645.jpgRagyog a boldogságtól 2004 hangja. Készíti új lemezét, fellépései egymást érik...

Ragyog a boldogságtól 2004 hangja. Készíti új lemezét, fellépései egymást érik, fogyókúrájával is szépen halad. És szerelmes! Ha Dobi megkérné a kezét, akár holnap igent mondana neki.

- Szerelmed, Dobos András, azaz Dobi – aki elismert zenész egyébként – játszik az új lemezeden?
– Szó van róla, hogy az egyik dalban hallható lesz ő is, ám nem basszusgitárosként, hanem énekesként. Jól tudunk együtt zenélni, ez már kiderült korábban is. Dobi zenekarával, a Kensington Roaddal dolgoztam a Szigeten, több budapesti klubban, sőt otthonukban, Németországban is léptem már fel velük.

- Dobi a németországi Ludwigsfeldében él, oda köti a munkája. Hogyan működik a távkapcsolat?
– Ő mindig másfél hétig dolgozik, azután öt napig szabad. Ilyenkor vagy ő jön hozzám, vagy én utazom Ludwigsfeldébe. Repülővel utazunk egymáshoz, hiszen így a leggyorsabb, bár én rettegek a levegőben. (Előfordult, hogy lemondtam egy hétvégi ingyenes londoni vakációt, mert nem mertem gépre ülni!) Ezzel az érzéssel csak a fogorvostól való félelmem vetekedhet. Csakis Dobi iránt érzett szerelmem tud rávenni ezekre a kínszenvedésként megélt utazásokra. Érte mindent bevállalok!

-Még csak „három és fél hónaposak” vagytok, de akkora köztetek a harmónia, mintha száz éve egy pár lennétek. Mi a titok?
– Ha fellépek valahol, Dobi nem tágít mellőlem, elkísér mindenhová. A munka és az otthoni együttlét mellett gyakran kirándulunk. Ez általában úgy néz ki, hogy beülünk a kocsiba, és csak úgy nekivágunk a világnak. Legutóbb Miskolctapolca egyik gyógyhotelében töltöttük a hétvégét. Mondhatom, csodás volt! Együtt sokat nevetünk, hülyéskedünk, és bár Dobi tizenkét évvel idősebb nálam, úgy viháncol velem, mint egy húsz- huszonöt éves.

- Gabi húgod kedvesét, Palcsó Tomit hamar megszerették a szüleitek. És Dobit?
– Anyukámék imádják. Egyéniségével amúgy is mindenkit azonnal levesz a lábáról. Szüleim nemrég Pestre költöztek, az én otthonomtól – ahol Gabi is velem lakik – nem messze bérelnek ők is lakást, hogy mindig a közelben legyenek, ha szükség van rájuk. Tök jó, hogy karnyújtásnyira vagyunk egymástól. De ennek ellenére sem Gabi, sem az én pasiügyeimbe nem szóltak bele sohasem. Boldogok, hogy lányaik mellett rendes, okos, tisztességes, ugyanakkor jópofa, életvidám fickókat tudhatnak. Pedig a sráccal, akivel a Megasztár előtt jártam, csúnyán végződött a kapcsolatom. Éppen el akartam neki újságolni, hogy bekerültem a döntőbe, amikor közölte, szakít velem. Később persze megpróbálta visszacsinálni a dolgot, de én csak sajnálni tudtam ezt a szánalmas, jellemtelen, számító alakot. Dobiban az is klassz, hogy érdek nélkül tetszettem meg neki, hiszen Ludwigsfeldébe nem jutott el a világrengető hír, hogy megnyertem a Megasztárt.

- Hogyan is ismerkedtetek meg?
– Nyári koncertturném közben az egyik vokalista balatoni nyaralójában pihentünk pár napot. Őt hívta egyik este a régi haverja – Dobos András. A vokalista átadta a kagylót, mondván, Dobi egy jó pasi, éppen facér, hátha lesz belőlünk valami. Jót dumáltunk, másnap már randiztunk is.

- Hál’ istennek Dobi világéletében a molett nőkhöz vonzódott, így te is azonnal elbűvölted. Saját akaratodból a nyáron leadtál 22 kilót: így is tetszel neki?
– Azt mondja, neki mindenhogyan tetszem, így a diétámat sem bánja. De őt azért gyakran megtömöm valami jóféle magyaros étellel. Én csak fogyok, ő meg hat kilót hízott, amióta velem van!


–Hát azt, hogy egy nagy bolond, mókamester, ezer ötlete van, hogy megnevettessen! Pasimként szeretem, de haverként is tudok vele bulizni. Már ő is mondta, hogy nemcsak a szerelme, hanem a legjobb barátja is vagyok. Napról napra erősödik bennem a szerelem érzése, ha megkérné a kezemet – bár erről egyelőre szó sincs –, gondolkodás nélkül igent mondanék. Ha elmegy, és valamiért nem tudom utolérni, még el is sírom magam néha, annyira aggódom, nehogy baja essék. A múltkor családi barátokhoz ment, és azt ígérte, siet haza hozzám, de már elmúlt éjfél, egy óra, két óra, és még mindig nem volt sehol. Amikor rátelefonáltam, kissé pityókásan közölte, máris indul. Arra ébredtem, hogy cipőstül-ruhástul bebújik mellém az ágyba, és beborít egy kazalnyi rózsával, miközben azt motyogja: ne haragudj rám, nagyon szeretlek! Hát lehet egy ilyen pasira haragudni? kiskegyed

Ruttka Ildikó
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: