2018-08-24 06:28:12• hírek • Közlemény

Kérdezzen szemtől szemben, tabuk nélkül! - Politikai beszélgetés a PMN-en

A Partiumi Magyar Napok egyik nagy érdeklődéssel várt programja az önkormányzati vezetőkkel, politikusokkal való beszélgetés, ahol egy pohár finom fröccs mellett bárki kötetlenül kérdezhet vezető politikusainktól.

Idén a politikai és közéleti beszélgetésre augusztus 26-án, vasárnap 14.00 órai kezdettel kerül sor a Kossuth-kertben, a Nagysátorban. Akik a fröccsöt idén kínálják és természetesen egyúttal megpróbálnak minden kérdésre válaszolni, azok Kereskényi Gábor polgármester, Pataki Csaba megyei tanácselnök, Maskulik Csaba városmenedzser, Nagy Szabolcs megyemenedzser, Magyar Lóránd és Erdei D. István parlamenti képviselők, Turos Lóránd szenátor, továbbá megyei és városi tanácsosaink is állják majd a kérdések kereszttüzét városi és megyei teendőkről.


Éljenek hát a lehetőséggel és ne az internetes fórumokon, ne is a kiskapuban a szomszédokkal beszéljék meg a közösségünket érintő fontos kérdéseket, hanem értesüljenek első kézből a legújabb befektetésekről, fejlesztésekről!  A finom fröccs pedig csak a ráadás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: