2010-04-02 11:03:29• hírek • Szatmár.ro

Kérdezze a szakértőt!

Tizenhét, szakterületén elismert személy segítségével indítjuk útjára a Szatmár.ro új, szakértői rovatát. Hírportálunk olvasói mától fordulhatnak kérdéseikkel partnereinkhez, akik a biztonságtechnikától az orvosi, pszichológiai gondokon keresztül a műköröm-építésig rengeteg kérdésre tudnak megbízható választ adni.

Ugye már önnel is megtörtént, hogy egy bizonyos témakörben információkra lett volna szüksége, de nem tudta kihez forduljon kérédésével? Beírta az interenes keresőbe a témát, de pont arra nem kapott választ az üggyel kapcsolatban, ami éppen érdekelte? Nos, a Szatmár.ro ebben lesz a továbbiakban a szatmáriak segítsésére. Most induló rovatunkban jelenleg tizenöt különböző témakör szakértője válaszol a beérkező kérdésekre. A névtelenül feltett kérdések nem csak a kérdezőnek segítenek, hiszen a kérdés és a válasz is megjelenik a rovatban, így valószínüleg sokan találnak majd választ gondjukra a rovatot olvasva.

A Szatmár.ro induló rovatának szakértői: Dr. Láng László (orvos), Dr.Borsi Zsuzsa (pszichológus), Dr. Bartha Dezső (ortopéd - traumatológus), Dr. Telegdy József (fogorvos), Gittinger Orsolya (ügyvéd), Kerekes Emőke (aerobik edző, életmód tanácsadó), Dr. ifj. Molnár Zsolt (állatorvos), Román József (kutyakiképző), Nagy Hetti (fodrász), Nagy Sándor (szakács), Balog Szabina (divatszakértő), Dobos Attila (biztonságtechnikus), Berecz Tamás (informatikus), Belluska Anita (manikűrös), Gödri Réka (babák világa), Portik Renáta (kertészmérnök), Gödri Alpár Béla (fotós).

Az induló rovat terveink szerint hamarosan bővülni is fog újabb szakértők bevonásával, hogy a lehető legtöbb területen olvasóink segítségére lehessünk. Reméljük, hogy rovatunk nagy népszerűségnek örvend majd látogatóink körében és várjuk a javaslatokat, hogy milyen szakértők bevonására lenne még szükség. A javaslatokat a szatmar@szatmar.ro e-mail címre várjuk.

A Szatmár.ro szakértői:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: