2010-11-26 17:05:49• hírek • Szatmár.ro

Képzést tartottak a tűzoltók

A polgármesterek, az önkéntes és magán szervezetek, a decentralizált közszolgáltatások szakemberei, valamint a magán és állami vállalatok vezetői felvilágosítást kaptak a tűzesetek kialakulásáról és ezek elkerüléséről a Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségén.

A képzés a féléves gyűlések részét képezte, amelyet a vészhelyzeti felkészültség miatt szerveztek egy program keretében. A találkozón a meghívottak 75 százaléka vett részt.

Ganea Costantin röviden bemutatta a csapat eddigi tevékenységét, a beavatkozásokat a megye területén, valamint a Sürgősségi Helyzetek Önkéntes Szolgálatának hozzájárulását is felvázolta.



Az előadók bemutatták, milyen egy tűzeset, mi az emberek tennivalója, ha tűzesetet észlelnek, valamint milyen felelősség hárul a károsult személyekre egy-egy tűzeset kialakulásakor, és ilyenkor mi a törvény embereinek a kötelessége. Továbbá szó esett a legfontosabb tűzvédelmi intézkedésekről és a katasztrófa megelőzésének szabályairól, amelyeket ha betartunk, sok esetben a javakon kívül életet is menthettünk.

Aciu Florin a katasztrófákat és ezek következményeit foglalta össze, Buzduga Sergiu pedig az önkormányzati beruházásokról tartott előadást.


Kiképezték a polgármestereket és  a cégek, szervezetek vezetőit
Kiképezték a polgármestereket és  a cégek, szervezetek vezetőit


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: