2010-04-12 17:47:23• hírek • Szatmár.ro

Képzést szervez az SZMDSZ

A Szatmári Magyar Diákszövetség (SZMDSZ) újult erővel és megújult vezetőséggel igyekszik a jövőben minél több fiatalt bevonni a szervezetbe.

Az SZMDSZ tervei között változatos képzéssorozatok szerepelnek, középiskolás illetve egyetemista diákok számára egyaránt.

Ezen képzéssorozat részeként kerül megrendezésre az Országos Magyar Diákszövetség támogatásával „Karrier menedzsment és szervezeti kúltúra" címmel az első ilyen jellegű program, amelyet április 16.-án 16:00 órai kezdettel rendeznek meg a Babes-Bolyai Tudományegyetem szatmárnémeti kirendeltségének amfiteátrum termében (Petőfi Sándor u. 47). A résztvevő fiatalok elismert szakértők előadásait hallgathatják meg, az előadók pedig kreatív gyakorlati feladatokkal segítik majd az új ismeretek eredményes elsajátítását.

A képzés programja:

16:00 - Vetési Imola: Hogyan élik hétköznapjaikat a diákszervezetek című előadásában bemutatásra kerül, két középiskolás diákszervezet, majd szabad beszélgetés követi a felmerült kérdésekről.

16:30 - Talpas Botond, KMDSZ elnök, ismerteti a szervezeti kultúra szerkezetét, az erős szervezeti kúltúra fontosságát az intézményekben illetve elemzésre kerülnek majd a szervezeti kultúra olyan elemei amelyek hozzájárulnak egy szervezet sikerességéhez.

7:00 - Kádár Magor, BBTE  kommunikáció szakának vezetője (adjunktusa), a karriermenedzsmment képzés keretén belül megismerteti a diákokat a munkaerőpiacon való elhelyezkedés lehetőségeivel, valamint gyakorlati tanácsokat kaphatnak a tudatos karrierépítés és az állásinterjúkon való pozitív megjelenés mikéntjéről. A képzés keretén belül minden érdeklődő választ találhat a kérdéseire.

18:00 - WebEU pályázati ismertető

A webEU a Pályázatok.ro által rendezett online verseny, amelyen olyan vidéken és városon egyaránt elő fiatalokból álló csapatok vehetnek részt, akik érdekeltek lakóterületük gazdasági-turisztikai fejlesztésében, kulturális gyarapodásában, illetve környezetük védelmében.

A belépés díjtalan, kortól függetlenül várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: