2022-05-13 13:06:16• hírek • Szatmár.ro

Partiumi Labdarúgó Akadémia: tehetséges fiúk jelentkezését várják

A Partiumi Labdarúgó Akadémia 2005 és 2009 között született, labdarúgó múlttal rendelkező fiukat toboroz a most induló nagypályás csapatai számára.

Ha szeretnél bekerülni egy labdarúgó rendszerbe, ahol biztosított számodra a modern szakmai háttér, akkor jelentkezz május 25-ig e-mailben toborzo@partiumiakademia.ro vagy a következő telefonszámon: 0745-997899.

A Partiumi Labdarúgó Akadémia az egyetlen olyan jellegű intézmény lesz Szatmárnémetiben és környékén, amelynek célja, hogy lehetőségeket, valamint minőségi sportoktatást kínáljon a fiatalok számára, ahol szakemberek irányításával, minden gyermek kihozhatja magából a legjobbat.

Az akadémia csapata olyan képzési módszereket fejlesztett ki, amelyek alkalmazásával az edzéseken való részvétel öröm és szórakozás, olyan mozgástechnikai játékokat alkalmaznak, amelynek köszönhetően a gyermekek gyorsan, harmonikusan és egészségesen fejlődnek. Nagy hangsúlyt fektetnek továbbá a gyermekek, szülők és edzők közötti kommunikációra! Hiszik, hogy a bajnokok neveléséhez elengedhetetlen a futball öröme, az ambíció, akarat és a kemény munka.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: