2009-11-09 18:03:19• hírek • Ferenczi Noémi

Képzés pedagógusoknak

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Tanárképző és Továbbképző Intézetének Szatmárnémeti Kihelyezett Tagozata posztgraduális rendszerben is megszervezi az egyes szintű pedagógiai modult - tudtuk meg Végh Balázs Béla adjunktustól.

Ahogyan a szatmárnémeti kihelyezett tagozat vezetője a Szatmár.ro-nak elmondta, a beiratkozás feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzék a BBTE szakjaival összeegyeztethető egyetemi oklevéllel. Végh kihangsúlyozta: nem kell a BBTE-n szerzett oklevéllel rendelkezzen, de az által elvégzett szaknak szerepelnie kell az egyetem által működtetett már létező szakokkal.

A képzés költségtérítéses, a beiratkozás pedig folyamatosan zajlik. Magát a képzést a jelentkezők számának függvényében a második félévben szervezik majd meg. A fél éven át tartó program fél éven át tart, hétvégi, kötelezően látogatandó képzés formájában zajlik - tette hozzá a tagozat vezetője.

A képzés márciusban kezdődik, helyszíne a Szatmárnémeti Kihelyezett Tagozat, Petőfi Sándor utca 47. szám. Beiratkozni valamint további információkat kérni a helyszínen illetve 0261-711789-es telefonszámon lehet.

A beiratkozáshoz szükséges az egyetemi oklevél vagy az azt helyettesítő igazolás hitelesített fénymásolata, a személyi igazolvány fénymásolata, névváltoztatás esetén a házasságlevél fénymásolata illetve a születési bizonyítvány fénymásolata.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: