2016-10-14 07:37:08• hírek • Blikk.hu

Gregor Bernadett nem perverz szerető, ezért pert nyert

Öt és fél év pereskedés után másodfokon is pert nyert Gregor Bernadett Fábry Sándor és az RTL Klub ellen, amiért a Bagi-Nacsa páros segítségével durván sértegették az egyik Esti Showder adásában.

Perverz szeretőként mutatták be a színésznőt Fábry Sándor 2011 januári műsorában. A műsorban Berni dominaként, a hátán ülve ütlegeli egy franciaágyon az akkori kedvesét. Akkor, ennél a jelenetnél betelt nála a pohár, és jó barátja, Koncz Gábor unszolására fordult ügyvédhez. Nacsáékat nem perelte be, mert a humoristapáros - látván, mekkora port kavartak fel paró­diá­jukkal -, azonnal bocsánatot kért az érintettektől. Berni ezt a gesztust elfogadta, így őket nem érintette az eljárás. Fábry és a paródiának a képernyőjén helyt adó RTL Klub azonban alaposan megfizeti az árát, 2 millió forintba (29.000 lejbe) és az ahhoz adódó kamatokba kerül nekik Nacsáék jelenete.

- Nem mondom, hogy elégtételt nyertem, hiszen ezt a dolgot nem lehet nem megtörténtté tenni, de megmondom őszintén, nagyon megkönnyebbültem - mondta el a Blikknek a színésznő az Esti Frizbi Hajdú Péterrel felvétele után, ahol először számolt be arról, hogy hosszan húzódó pere lezárult, a bíróság pedig neki adott igazat. Az interjút vasárnap láthatja a közönség.

A teljes cikket itt olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: