2011-02-25 10:21:21• hírek • (X)

Kényeztető percek a Hotel Silverben

Lepje meg kedvesét egy különleges hétvégével a Hotel Silver****-ben! Nőnap alkalmából rendkívüli csomaggal, speciális menüvel, kényeztető percekkel és sztárvendéggel - a Megasztáros Kökény Attilával - kedveskedik a négycsillagos hajdúszoboszlói szálloda.

A hajdúszoboszlói Hotel Silver a Keleti régió egyik legszínvonalasabb gyógy-, wellness és konferencia szállodája, amely két saját stranddal és páratlan wellness részleggel rendelkezik. Ha még nem tudja, mit ajándékozzon Nőnap alkalmából, akkor vegye fontolóra a négycsillagos szálloda különleges ajánlatát, és lepje meg kedvesét kényeztető percekkel!

Nőnap alkalmából a Hotel Silver hihetetlen kedvezményekkel, kényeztető percekkel várja a  kikapcsolódni vágyókat! A nőnapi csomag két éjszakai szállást, nőnapi ünnepi vacsorát, továbbá a wellness részleg és a fitnesz gépek használatát foglalja magába. A hölgyvendégeknek egy alkalommal ajándék hajmosás és szárítás jár.

A nőnapi vacsorán a hotel világbajnok mesterszakácsa különleges menüvel várja a vendégeket, a jó hangulatot pedig a Kocsis  Cool Band és az est sztárvendége, a Megasztár 5 döntőse, Kökény Attila biztosítja.

A csomag ára már 30.000 forint/fő-től elérhető.  A Hotel Silver árajánlatait ide kattintva megtekintheti!


Kényeztető percek a hajdúszoboszlói Hotel Silverben
Kényeztető percek a hajdúszoboszlói Hotel Silverben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: