2016-03-02 15:38:50• hírek • (x)

Kényeztető ajánlatok nőnapra az Aquastarban

Lepd meg a számodra kedves hölgyeket egy-egy kényeztető, szépítő és megfiatalító szolgáltatás-csomaggal!

Az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő a bajban mindig a férfiak segítségére siet! Sokszor ugyanis nem okoz semmi nagyobb fejtörést egy férfi számára, mint az, hogy mivel lepje meg kedvesét a Bálint-nap, születésnap, vagy éppen a most nagyon aktuális, nemzetközi nőnap alkalmával. Az Aquastar viszont most is olyan kedvezményes szolgáltatás-csomagokat állított össze, amelyiknek minden nő örülne, legyen szó közeli vagy távoli rokonról, ismerősről, vagy éppen szívünk egyetlen szerelméről.

A Vizek Birodalma két kényeztető szépségápolási csomagot állított össze a kétségbeesett férfiak legnagyobb örömére.

A Tavaszi Kényeztető Csomagban szerepel egy teljes test-bőrradírozás olívaolajjal gazdagított Holt-tengeri sóval, 60 perces aromaterápiás relaxációs masszázs, melegített olajos aromaterápiás indiai fejmasszázs és egy egész napos Aquastar-belépő, korlátlan medence- és szaunahasználattal egy fő részére. Ez a csomag 147 lejbe kerül.

A Hóvirág Mosolya Csomagban egyórás aromaterápiás relaxációs masszázs, szőlőmag-olajos frissítő arcmasszázs és természetesen egész napos, szaunázási és medencehasználati lehetőséget is tartalmazó Aquastar-belépő szerepel. A csomag ára 100 lej.

Mivel az ilyen típusú ajándékcsomagokat nagyon gyorsan elkapkodják, illetve a nemzetközi nőnap is két hétvége közé került a naptárban, az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő két hétvégére is elérhetővé teszi ezeket, a hölgyek számára felbecsülhetetlen értékű szolgáltatás-csomagokat. Ennek köszönhetően március 5. és 6-ára, illetve 12. és 13-ára szóló csomagot is vehetsz.

De vigyázz, időben be kell jelentkezned, ha egy vagy akár több ilyenre is igényt tartanál, hogy meglepd a hölgy(ek)et, aki(k) megéremli(k)! Hívd a 0361-409-888-as számot, és add le a foglalást idejében!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: