2009-09-02 16:43:41• hírek • (X)

Kényelmes otthon

A légkondicionáló klímaberendezések mellett a Lord Land kft. Szatmárnémeti egyik legcsendesebb és legszebb környékén, a Tisztviselőtelepen a Dreptatii utca 8 szám alatt lakásokat kínál eladásra saját építtetésű társasházban.

Különleges design, formatervezett külső jellemzi az épületet, amely összesen hat lakást foglal magában. A kétemeletes társasház három kétszobás és három háromszobás lakásból áll, amelyek legkifinomultabb igényeket is képesek kielégíteni. Mindegyik lakás saját parkolóval rendelkezik az udvar hátsó részében, az épületbe pedig kényelmes, széles bejáraton lehet bejutni

A szobabelsőket és a lépcsőházat tágas terek, világos termek jellemzik, a ház mindkét oldalán hatalmas teraszok futnak. A lakások erkélyét, akárcsak a lépcsőházat eredeti kovácsoltvas korlátok díszítik.

Minden lakás teljesen mértékben felszerelt, légkondicionáló berendezés található bennük, valamint saját hőközpontokkal ellátottak. Komplett fürdőszoba-berendezés - szekrény, tükör -, valamint lakásonként két mellékhelyiség bizonyítják a magas fokú felszereltséget. Míg a fürdőkben csempék, addig a konyhában és az előszobában jó minőségű homokkő padló található. Az ablakok párkányai márványból készültek.

Az épületen lapos-tető található, amely a lakók által szabadon alakítható, teraszként és zöldfelületként is hasznosítható. Egy tetőteraszról a kilátás mindig vonzóbb, mint az épület alacsonyabb szintjeiről, s a ház által elfoglalt zöld területet is visszaadhatjuk ezáltal.

A társasház szigorú minőségi standardok szerint van kivitelezve, bármikor kulcsrakész állapotban átvehetik kedves leendő lakói. A lakások árai a válság időszakához vannak szabva, ezért mindenképp érdemes megnézni őket. A Lord Land Kft. bankon keresztül hiteleket is tud intézni a leendő lakók számára. Fiatal házasok az Első Ház programon keresztül is megvásárolhatják az első osztályú, minőségi lakásokat.

A cég székhelye Szatmárnémetiben, a Iuliu Maniu utca 40/b alatt található. Minden leendő klienst szeretettel várnak!


Kellemes, csendes környéken épült a társasház, a Dreptatii utca 8 szám alatt


Tágas, világos lakások várják a leendő lakóikat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: