2012-10-08 08:28:02• hírek • Blikk.hu

Kémkedtek Demcsák után

Valaki kémkedik Demcsák Zsuzsa után! A Blikk arról értesült, hogy a televíziós műsorvezető nemrégiben rájött, megfigyelik, méghozzá a legmodernebb hozzáférhető eszközöket bevetve.

Informátorunk szerint a sztárműsorvezetőnek először a telefonszámlája vált gyanússá, így jött rá a meglehetősen nyugtalanító tényre, hogy valaki mindent tudni akar róla.

- Zsuzsi telefonszámlája egy külföldi forgatás után megmagyarázhatatlanul magas lett. Ekkor egész egyszerűen elment a szolgáltatójához, hogy megtudja, mi lehet ennek a túlszámlázásnak az oka. Hideg zuhanykért érte a hír, hogy egy olyan telefonszámra küldött több száz SMS-t, amelyet még csak nem is ismert. Informatikusoktól kért felvilágosítás után kiderült, hogy kémprogramot telepítettek a mobiljára, amely így minden SMS-t, amelyet küldött vagy kapott, továbbított egy harmadik személynek. Sőt még a híváslistáit is - mondta el a műsorvezető egyik ismerőse, akinek állítása szerint ezzel még közel sem volt vége a megpróbáltatásoknak.

Nem sokkal a telefon átvizsgálása után Demcsák úgy döntött, az autóját is átnézeti, és gyanúja sajnos beigazolódott: abból is előkerült egy nyomkövető.

A szervizben viszonylag könnyen megtalálták a szerkentyűt, de azt nem tudták megmondani, hogy ki és mikor tehette oda. Ugyanezzel lehet összefüggésben az is, hogy eltűnt egy nagy értékű laptop is. Ezen a számítógépen rengeteg fontos információt tárolt a munkájával kapcsolatban. Az akciófilmekbe illő kémkedés meglehetősen nyugtalanítja a Mokka válófélben lévő háziasszonyát, aki minderről csak néhány embernek mesélt.

A cikk folytatásáért latogass el a Blikk.hu-ra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: