2008-04-03 18:29:08• hírek • István Löchli

Letartóztatták a sztár zaklatóját

 Letartóztatták John Cusack egyik hölgyrajongóját, akit 2006-ban már egyszer elítéltek.

Zaklatás és a tiltás megszegésének gyanúja miatt letartóztattak egy nőt, akit korábban a bíróság arra ítélt, hogy maradjon távol John Cusacktől.

Amint arról korábban a danubius.hu is beszámolt, a színész beperelte egyik hölgyrajongóját, mivel szerinte folyton a nyomában járt és különböző úton-módon zaklatta.

„Szokatlan érdeklődést mutat irántam, lopakodik utánam, kövekre és csavarhúzókra erősített hosszú leveleket dobál át házam kerítésén, váratlan látogatásokat tesz azoknak az embereknek az irodájába, akikkel együtt dolgozom, továbbá az én címemet tünteti fel a sajátjaként. Folyamatosan neki címzett levelek érkeznek hozzám, holott erre nem is adtam engedélyt. Soha nem találkoztam ezzel a személlyel” – írta 2006-ban Cusack a bírósághoz benyújtott vádiratban.

A nőt, Emily Leathermant vasárnap őrizetbe vették, miután riasztották a rendőrséget Cusack szomszédjában. A hatóságokat egy taxisofőr értesítette azzal, hogy egy hölgy utasának nincs elég pénze kifizetni a viteldíjat.

A rendőrség szerint Cusack ezt követően beszélt velük, s elmondta, hogy Leatherman még mindig követi őt. A 2006-os verdikt szerint a nő nem közelítheti meg 152 méternél jobban a színészt, annak otthonát, munkahelyét, autóját és irodáit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: