2015-09-09 14:50:46• hírek • Szatmar.ro

Kemény versenyben mérik össze tudásukat a tűzoltók

Szeptember 13. a tűzoltók napja. Ebből az alkalomból szeptember 10-én, csütörtökön negyedik alkalommal szervezik meg a „SCĂRI" nemzetközi versenyt a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársai.

A színvonalas megmérettetés célja fejleszteni, tökéletesíteni azokat a technikákat, készségeket, melyek szükségesek a magas épületek esetében felmerülő sürgősségi beavatkozások során.

A verseny abból áll majd, hogy minden résztvevő csapatból két tűzoltónak fel kell másznia egy ipari épület tizedik emeletére teljes felszerelesében, védőruházatban, oxigépalackkal, víztömlővel stb. A pontozás során számít majd a versenyzők gyorsasága, rátermettsége.

A negyedik alkalommal sorra kerülő versenyre közel húsz csapat jelentkezett, a szomszédos Kolozs, Beszterce, Bihar, Máramaros megyékből, illetve Nyíregyházáról is érkeznek tűzoltók. A rendezvény csütörtökön délelőtt kezdődik a szatmárnémeti tűzoltóságon, maga a verseny egy, a Depozitelor utcán található ipari épületben lesz, majd ünnepélyes díjátadóval zárul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: