2017-10-05 23:21:49• hírek • Blikk.hu

Kemény kritika: Verebes István durván nekiesett Havas Henriknek

Verebes István durván nekiesett Havas Henriknek. A Heti Hetes hőskorának sztárjai évekkel ezelőtt barátságban voltak, azonban mára teljesen odaveszett az egykori jó viszony.

Verebes István a közösségi oldalán posztban számolt be arról, hogy erőszakosnak tartja a riportert a műsoraiban, slamposnak és magamutogatónak nevezte egykori képernyős vitapartnerét.

– Nem bírom, nem bírom ezt az erőszakos, mindenkinek a szavába vágó, slampos és magamutogató jelenlétét Havas Henriknek! Ez a népnevelés pedagógiai csődje. Havas neveletlensége sztárallűrré emelve virtuális gaztett – írta Facebook-oldalán a színész-rendező a nyilvánossá tett posztjában. – És én valamikor becsültem és kedveltem ezt a nagyon rosszul megvénült televíziós garázdát – zárta nem éppen hízelgő sorait Verebes István.

A rendező és a tévés korábban leginkább a Heti Hetes műsoraiban került szembe egymással, sokszor parázs vita alakult ki köztük. Néhány felvételen hosszas szóváltásba keveredtek: Havas gyakran hangoztatta a műsorban, hogy Verebes demagóg, míg a színészt már akkor is az háborította fel leginkább, ha a Tanár úr belevágott más mondatának a közepébe. Ugyanakkor mindig jó kedéllyel zárták a csörtéket, semmi jele nem volt az ellenségeskedésnek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: