2015-03-11 14:45:00• hírek • Kocsis Zoltán

Kellemetlen rakomány parancsolt megálljt a BMW-nek

fotó: voceatransilvania.ro
fotó: voceatransilvania.ro

Két komolyabb közlekedési baleset történt kedden Szatmár megye útjain: a megyeközpontban ismét elgázoltak egy személyt a gyalogosátjárón, míg Apa közelében kellemetlen rakomány jelentette az aznapi végállomást egy BMW számára.

Az első baleset kora délután történt a Kossuth Lajos (Mircea cel Batrin) utcában - a Szatmár Megyei Rendőrség központjának tőszomszédságában. A 30 éves Ionut G. Seat típusú személygépkocsijával nem vette észre a gyalogosátjárón szabályosan az úttesten átkelni igyekvő, nyolcvanas éveiben járó nénit, akit elgázolt. A rendőrség tájékoztatása szerint az idős nő súlyosan megsérült, az autós pedig nem fogyasztott alkoholt.

A másik baleset este, már sötétedés után  történt Apa település közelében. Constantin C. a DN 1C országúton haladva nem vette észre az előtte kivilágítatlanul haladó lovas szekeret, amelybe beleszaladt. A baleset következtében a 41 éves gépkocsivezető kisebb sérüléseket szenvedett, míg a szekeret hajtó 42 éves Marcela C. sértetlenül úszta meg a kalandot. Amely már csak azért is kellemetlennek bizonyult a BMW és annak vezetője számára, mert a lovasszekér trágyát szállított.

A keddi nap folyamán a közlekedési rendőrség Szatmár megyében 38 bírságot szabott ki, amelyek összértéke 38.000 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: