2016-06-27 12:51:56• hírek • Szatmár.ro

Kellemetlen meglepetés várta a polgármesteri irodát átvevő Kereskényit

Szatmárnémeti új polgármestere a Facebookon írt elődje különös kiköltözéséről.

Kereskényi Gábor polgármester a Facebookon fakadt ki az irodája átvételét követően. „Dorel Coica és emberei a kiköltözéskor szinte felperzseltek mindent. Elvitték az irodai eszközök nagy részét, de még az üdítőitalokat és a kávét is". Nem ez fáj azonban a legjobban a mandátumát megkezdő polgármesternek.

„Az irodából eltűntek emlékplakettek és egyéb olyan tárgyak, amelyeket Szatmárnémeti kapott a külföldi partnerektől. Ezek egy részét még az előző polgármesterek kapták és természetesen nem vitték magukkal a mandátumuk lezárásakor, hanem a városnak hagyták őket. Lehet, hogy az eltűnt tárgyaknak nincs nagy leltári értékük, de szellemi értékük annál magasabb. Remélem, hogy Dorel Coica visszajuttatja a polgármesteri hivatalba ezeket a tárgyakat, amelyek a költözéskor a csomagba kerültek" - írja Kereskényi Gábor.

A közösségi oldalra posztolt bejegyzésből az is kiderül, hogy a friss polgármester nem tartja korrektnek Dorel Coica távozásának körülményeit sem. „Íratlan szabály, ha egy versenyben alulmaradsz, akkor megszorítod az ellenfeled kezét és tovább mész. Azt szerettem volna, ha ez történik a június 5-i helyhatósági választásokat követően is. A volt polgármester viszont elhagyta az országot, anélkül, hogy a hivatalát átadta volna, ahogy ilyenkor az lenni szokott" - írja Kereskényi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: