2013-01-11 18:03:06• hírek • Szatmar.ro

Kellemetlen ellenfélre és hideg teremre számít a VSK

Nem kockáztatunk nagyot, amikor azt mondjuk: nem egy könnyű meccsel köszönti az új esztendőt a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata. A lányok rendre kemény meccseket vívnak Alexandrián és szombat délután 18.00 órai kezdettel sem várható más a dél-romániai városban.

Két hetes vakáció és egy hetes felkészülés után a VSK tíz játékossal indult neki a hosszú útnak. Kimaradt a keretből a három junior (Szmutku Renáta, Nagy Anita és Diana Moldoveanu), ott van viszont az Italee Lucas helyére a hét elején a Sportul Studentesctől igazolt Florentina Ardeleanu.

„Alexandrián mindig nehéz meccseink voltak, és nem lesz másképpen most sem. Valószínűleg a szokásos hideg terem fogad majd, és egy kellemetlen ellenfél, amelytől többször is vereséget szenvedtünk korábban. De remélem ez most nem lesz így, mindenképpen nyerni megyünk", fogalmazott Florin Muresan szakosztályelnök.

A női kosárlabdánál maradva, kisorsolták a Román Kupa párosítását: a Gyulafehérvár a Sepsiszentgyörggyel, az Arad pedig a Targovistével küzdhet meg a döntőbe jutásért. A bajnoki címvédővel kapcsolatos hír, hogy a csapatot elhagyta görög vezetőedzője, George Dikeulakosz.

Nemzeti Liga, 16. forduló
szombat: Alexandriai CSBT - Szatmárnémeti VSK
Rapid - Brassói Olimpia
Marosvásárhelyi Nova Vita - Bukaresti CSM Sportul Studenţesc
Craiovai SCM - Gyulafehérvári CSU
Vasárnap: Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC - Aradi BC ICIM
Kolozsvári U - Targovistei CSM február 28
Bukaresti Olimpia - Nagyváradi CSM elmarad

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: