2011-09-27 20:18:15• hírek • Póti Orsolya

Kellemes hétvégében volt részük a Kölcsey gólyáinak

Nevetéstől volt hangos a tasnádi kemping, ugyanis ott került sor hétvégén a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium kilencedikesei számára szervezett programra, a Gólyahétvégére.

A Gólyahétvége nem más, mint a kilencedik osztályok és osztályfőnökeik számára szervezett csapatépítő tábor, amelyet a Communitas Alapítvány támogatásával szervezett az iskola vezetősége, tanárai és a Köfedisz.

A tábor során számos érdekes vetélkedő, játék, kreativitást és  csoportmunkát igénylő feladat rázta össze egy közösséggé az osztályokat. Többek között meg kellett alkotni az osztályok zászlaját, megtervezni azt, hogy milyennek is látnák szívesen az iskolaudvart, osztályreklámot készíteni és így tovább.

Esténként az egykori Kölcseys diákok alkalmi zenekara szórakoztatta a gólyákat, akik jól érezték magukat és sikerült egymást jobban megismerniük. A sok színes programért köszönet Mészáros Tünde és Orbán Emőke tanárnőknek, valamint a Köfedisz lelkes tagjainak, akik nemcsak megszervezték, de a két nap során irányították is a tevékenységeket.

Nem utolsó sorban Kádár Petra, Bakó Eszter, Doloczki Lilla, Szabó Csilla, Balogh Tamás, Láng Anna, Sánta Nóra, Bereczki Réka felsőbb éves diákok munkáját is dicséret illeti ezért. A szervezők továbbá megköszönik a volt diákok, Láng Máté, Erős Roland, Garda Ingrid,Kocsis Csilla, Makora Gergő, Korda Zoltán valamint Muresan István segítségét az esti jó hangulat megteremtésében.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: