2015-08-29 15:11:11• hírek • Szatmár.ro

Kell ennél jobb kezdés? Öt gólt rúgott Resicabányán az Olimpia

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Fantasztikus győzelemmel kezdte a 2015/2016-os idényt az Olimpia az Resicabányai Metalul otthonában.

Idegenben lejátszott mérkőzéssel és egy pazar, kiütéses győzelemmel indult a második ligás labdarúgó bajnokság a Szatmárnémeti Olimpia számára. Resicabányán léptek pályára a sárga-kék mezes fiúk, annak a Metalulnak az otthonában, amely komoly anyagi gondokkal küzd - a bajnokságban való indulásuk is kérdéses volt sokáig. Ennek ellenére Csík Tibor és legénysége kemény mérkőzésre számított, hiszen nem ez lett volna az első eset, hogy a házigazdák az anyagi gondok ellenére foggal-körömmel harcolnak a győzelemért - az elmúlt idényben például Szatmárnémetiből raboltak pontot, pedig akkor sem volt rózsás a csapatuk helyzete. Igaz, azóta sokan elhagyták a resicai együttest, volt játékos, aki éppen az Olimpiához szerződött.

A szombaton délelőtt lejátszott találkozó első félidejében már záporoztak a gólok: a szatmáriak nagy fölényben játszottak, a 19. percben Takács szögletét Iuhas juttatja a resicai kapuba. A 21. percben Bostina lőtt a hosszúsarokba, a 43. percben pedig szintén Bostina használja ki, hogy Nogo és Zimmerman nagyon nem értik meg egymást és megszerzi a második gólját is. A 3-0 arányú vendég-vezetésnél a resicai drukkerek elhagyták a stadiont, Marian Pana edző leváltását követelve.

A második félidőben is gálázott az Olimpia, igaz, csak két gólt rúgtak: a 46. percben Faur magánakciója fejeződik be találattal, 8 méterről lőtte a labdát a resicai kapuba. A végeredményt a Takács helyére beállt Cadar állította be, a 89. percben hét méterről lőtt gólt. A második félidőben egyébként a resicabányaiak is betaláltak, ám Szabo 53. percben szerzett gólját les miatt nem adta meg a játékvezető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: