2015-12-21 16:50:35• hírek • Szatmár.ro

Kelet-Európa szépe lett a szatmári Natalia Onet

A Kínában megtartott Miss World 2015-ös versenyen sikeresen szerepelt Natalia Onet.

Két világszépségversenyt is tartottak a hétvégén a nagyvilágban. A Las Vegas-i azzal írta be magát az ilyen típusú megmérettetések történelmébe, hogy az est házigazdája, Steve Harvey tévesen hirdette ki győztesként Miss Kolumbiát, ugyanis Pia Alonzo Wurtzbach, a Fülöp-szigeteki versenyző nyerte a 2015-ös Miss Universe-t.

A szatmáriak számára sokkal jobb emlék lesz a Kínában megtartott Miss World szépségverseny, ugyanis ezen, a Romániát képviselő szatmárnémeti születésű lány, Natalia Onet a 17. helyen végzett. Mivel a kelet-európai indulók közül ő végzett a legjobb helyen, így ő kapta meg a Miss World East Europe címet.

Natalia 26 éves, 1,75 méter magas, alakja pedig szinte tökéletes: 89-60-90-es. A hölgy 15 évesen a Doamna Stanca Főgimnázium gólyabáljának győztese volt. A szépségversenyek azóta is az élete részét képezik: 2009-ben harmadik helyezett lett a Miss Universe Romania versenyen, 2011-ben megnyerte a Miss Hostess nevű versenyt, 2013-ban szintén nyert a Miss Tourism Romania rendezvényen. Karrierje során feltűnt már a 3rei Sud Est, a Residence Deejays & Frissco és az amerikai rapper, FloRida klipjében is.

A hölgy egyébként a fővárosban volt egyetemista, diplomát a Biológia egyetem Ökológia és Környezetvédelem szakán szerzett. Sportol, négy évig vívott, de szeret úszni és sízni is. Hobbija az utazás és imádja a gyerekeket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: