2012-03-05 14:16:43• hírek • MTI

Kelendők a libanoni kabátok Romániában?

Kétszer is ellopták Marvan Sarbel libanoni belügyminiszter kabátját Bukarestben, aki a hét elején, Michel Szulejmán államfő kíséretében töltött több napot a román fővárosban - közölték a romániai hírportálok a libanoni Naharnet.com honlapot idézve.

A libanoni portál szerint a szokatlan esetről eredetileg az Addijar című arab nyelvű újság számolt be, a romániai hivatalos látogatásról hazatért küldöttségtől szerzett értesüléseire hivatkozva.

Ezek szerint a libanoni belügyminiszternek először akkor tűnt el a kabátja, amikor részt vett a román államfő által Michel Szulejmán elnök tiszteletére adott díszvacsorán. Marvan Sarbel távozáskor már nem találta meg a ruhatárban felöltőjét. Az incidensről Basescu elnököt is értesítették, aki állítólag egy új kabáttal ajándékozta meg a libanoni minisztert.

A libanoni lap szerint azonban az ajándék kabátot is ellopták egy másik vacsorán, és a libanoni belügyminiszter másnap felöltő nélkül fagyoskodott az ismeretlen katona emlékművénél rendezett koszorúzáson. Ekkor már Michel Szulejmán elnök kért újabb, immár harmadik kabátot a libanoni belügyminiszternek.

A libanoni küldöttség fogadása

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: