2012-11-12 14:41:34• hírek • MTI

Kelemen ismeri az erdélyi magyarok ellenségeit

A közönyt, a válságot és a román nacionalizmust tartja az erdélyi magyarok legnagyobb ellenségének Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke.

Az RMDSZ hétfői hírlevele szerint Kelemen Hunor a szövetség csíkszéki területi szervezete által szervezett vasárnap esti csíkszeredai kampánynyitó rendezvényén mondott beszédet.

A felcsíki választókerület parlamenti képviselőjelöltjeként induló Kelemen Hunor a szövetség - Bizalom-Biztonság-Jövő - hármas jelszavára építette beszédét. Az elnök hangsúlyozta, minden sikeres társadalom, minden erős közösség alapja a bizalom. "Bíznunk kell abban, hogy mindannyian a jót akarjuk a közösség érdekében" - szögezte le.

Kelemen Hunor szerint 2012 után is csak az RMDSZ tud biztonságot nyújtani az erdélyi magyarok számára egy erős parlamenti képviselettel. Hozzátette, az elkövetkező négy évben nem egymás ellen, hanem egymásért kell küzdeniük az erdélyi magyaroknak.

"Ésszel, erővel és szívvel képviseljük az erdélyi magyarságot úgy, hogy tovább vigyük a parlamentben mindazt, ami 23 év alatt jó volt" - hangsúlyozta az RMDSZ csíkszéki jelöltjeit bemutató rendezvényen Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: