2006-12-16 14:42:42• hírek • Szatmár.ro

Kelemen Anna újra pornózik

 Kelemen Anna visszatért a pornószakmába, leszbikus filmet forgatott egy ismert pornósztárral.

Újra pornófilmben szerepelt Kelemen Anna. A playmate ugyan korábban azt állította, szakított pornós múltjával, mégis szerepet vállalt egy újabb felnőtt filmben - derül ki a Színes Bulvár Lapból.
Vibrátorral gyömöszölik

Ezúttal leszbikus jelenetben domborított, mégpedig Király Katival, a szakma egyik nagyágyújával. A többszörösen díjazott pornódíva csak lányokkal vállal közös fellépést a kamera előtt, ezért az Annácskával forgatott alkotásban férfiak nem is szerepelnek, csak a két hölgy gyömöszöli egymást vibrátorral.

Aki látni szeretné, hamarosan az egyik hazai szexoldalról töltheti le, de csak pénzért. A szokásos eljárástól eltérően külföldön nem is hozzák forgalomba a filmet. Az alkalmi pár a GoldenGate felkérésére vállalta a videót, amellyel együtt közös fotózást is tartottak.

Annácska rendkívül értelmes

Király Kati úgy tudja, Kelemen Annának ez volt az első leszbikus szereplése, ám ettől függetlenül nem volt feszült, sőt, nagyon jól érezte magát. Király Kati azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy Annácska a hírekkel ellentétben rendkívül értelmes.

A lányok összebarátkoztak a közös munka során, sokszor beszélnek egymással telefonon és már együtt is ebédeltek. Király Kati úgy véli, világsztárt lehetne faragni újdonsült barátnőjéből, és ő nagyon szívesen segítene neki. Hogy mit szól ehhez Kelemen Anna, egyelőre nem derült ki, a szőke ciklon ugyanis nem veszi fel telefonját.

velvet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: