2010-03-08 17:48:29• hírek • ma.hu

Kelemen Anna fotója nem vicc

A modell képét engedély nélkül használta  Verebes István rendező.

Újra a figyelem középpontjában Kelemen Anna! Ám ezúttal sem holmi szűzies viselkedéssel adunk hírt róla, ugyanis Verebes Istvánt fenyegeti ügyvédjén keresztül! A modell azért rágott be a rendezőre, mert az engedély nélkül használta portréját egy színházi előadásban.

Kelemen Anna ügyvédjén keresztül üzent a rendezőnek: per lesz a dologból, ha nem távolítja el a már egy éve visszavonult modell képét előadásából. Verebes István, a darab rendezője a sajtó nyilvánossága előtt kért bocsánatot az egykori botrányhősnőtől, és megígérte: a következő előadáson már Lizácska fog Annácska helyett szerepelni a kivetítőn.

A modell jogi képviselője azt sérelmezte, hogy a február közepén bemutatott új Verebes kabaré, a 6 celeb keres egy szorzót egyik jelenetében a fent említett néven szólítják az egyik szereplőt. Verebes mellett, aki a darab írója, rendezője, Karinthy Mártont is perrel fenyegette meg Kelemen Anna az elmúlt napokban.

A levélből kiderül: a modell már egy éve visszavonult, tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Nem tekinti magát közszereplőnek, ezért mint magánember sérelmezi, hogy egy színházi előadásban elhangzik a neve. Ez ugyanis hátrányosan befolyásolhatja megítélését- írja a Napi Ász.

Mindez a próbák alatt szivárgott ki, ezért nyomatékosan kérik a rendezőt illetve az igazgatót, hogy változtassanak a szereplő elnevezésén, különben jogi útra terelik a dolgot és a bíróság dönti majd el kinek van igaza.

Verebes egy sajtótájékoztatón elmondta: megoldást talált az omniózus jelenet teljességének megőrzésére. Így a kabaré poénja sem vész el, a közönség sem lesz csalódott. Nem vetítik ki Kelemen Anna portréját, és a jelenetben Lizácska névre fog hallgatni a női szereplő- adta hírül a Napi Ász.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: