2014-05-10 10:18:48• hírek • Szatmár.ro

Kegyetlen gyilkosság Szatmárudvariban: egy 81 éves nő az áldozat - Frissítve

Vérbe fagyva találta meg fia azt a 81 éves szatmárudvari nőt, aki péntek este vált gyilkosság áldozatává. A rendőrség által kiadott hivatalos sajtóközlemény meglehetősen szűkszavú, ám a sajtó információi szerint meg is erőszakolták az idős nőt.

Megrázó gyilkosság történt pénteken Szatmárudvariban: egy 81 éves idős nő volt az áldozat, akire fia talált rá vérbe fagyva. A fiú szólt a szomszédoknak, ők értesítették a rendőrséget a 112-es egységes segélyhívó-számon. A helyszínre érkezett egy mentőautó is, de az áldozaton már nem tudtak segíteni.

A holttestre rátaláló férfi a szomszédoknak azt mondta, hogy a lakást feldúlva találta, azonban arra még nem derült fény, hogy mi tűnt el.

Camelia Cosma, a rendőrség sajtóreferense a Szatmár.ro megkeresésére elmondta: ugyan csak a boncolás során elvégzett orvosi vizsgálatok adhatnak választ arra, hogy történt-e nemi erőszak a gyilkosságot megelőzően, de elképzelhető, hogy meg is erőszakolták az áldozatot.

A gyikosság helyszínén terjedő hírek szerint a nemi erőszak tényét erősíti, hogy meztelenül találtak az áldozatra. Szintén egyelőre nem megerősített információ, hogy a nővel a fejére mért ütések során keletkezett sérülések végeztek.

Frissítve

A rendőrök több személyre is gyanakszanak a szörnyű bűntett elkövetését illetően - a gyanúsítottak között ott van a nő fia is. A fiú egy lakásban élt az édesanyjával. A féfit valószínűleg előzetes letartóztatásba fogják helyezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: