2014-09-02 09:16:46• hírek • Blikk.hu

Kegyeletsértés miatt perel Bajor Imre özvegye

Még most is sírva gyászolja Bajor Ildikó férjét, Bajor Imrét, de nem küzdhet meg nyugodtan fájdalmával, hiszen egyre-másra szembesül a kéretlen, okoskodó és valótlan nyilatkozatokkal.

Az özvegy szerint Vargha Zoltán kegyeletsértő, s valós orvosi diagnózist nélkülöző nyilatkozatokat tett, s ezért  rágalmazás miatt ügyvédhez fordult. Ildikó jogi képviselője, Hegedűs László pedig megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Mint ismert, Vargha rövid ideig talpmasszázzsal kezelte az agydaganattal küzdő Bajor Imrét, s bár a hagyományos kezelések mellett szinte minden lehetséges alternatív gyógymódot megpróbált a színész és felesége, ezek közül csupán egy volt Vargha Zoltán - amúgy sokak által vitatott - módszere.

- Varghát először megkérték, hogy saját maga reklámozása miatt ne nyilatkozzon Imre egészségügyi állapotáról, majd a betegséggel harcoló Imre ezt határozottan megtiltotta neki az orvosi titoktartási kötelezettségre hivatkozva.

A jelek szerint hasztalan - mondta a családhoz nagyon közel álló barát. Vargha Zoltán ugyanis a Frizbi felvételén kifejtette, hogy Bajor Imre halálát nem a rák, hanem a vitaminok és a morfium okozta.

- Vargha Zoltán módszerét Imre nagyon megbánta - tette hozzá a Bajoréknál családtagnak számító barát. Szerinte a színész egyetlen lelete sem került Varghához, aki Hajdú Péternek azt állította, Bajornak sem a tüdejében, sem az agytörzsében nem volt már nyoma rosszindulatú elváltozásnak. Sajnos azonban szó sem volt arról, hogy a Kicsihuszár legyőzte volna a gyilkos kórt.

- Ügyvédhez fordultam, aki megteszi a szükséges jogi lépéseket minden kegyeletsértő, Bajor Imre emlékét bántó vagy jogsértő nyilatkozat miatt. Eljutottam arra a szintre, hogy elegem lett - közölte röviden Bajor Ildikó. Hegedűs László, a család ügyvédje megerősítette, megbízást kapott az özvegytől.

A hír folytatását a Blikk.hu portálon olvashatja, kattintson kérem.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: