2015-11-24 17:45:42• hírek • Kocsis Zoltán

Kedvezőtlen az időpont, de legalább ingyenes a belépő

Sorozatban negyedik győzelmére hajt szerda délután az Olimpia labdarúgócsapata, amely 14 órai kezdettel a Targoviste együttesét fogadja. Győzelem esetén a két együttes helyet cserélne a tabellán.

Az Olimpia ugyanis 7 győzelemmel, 4 döntetlennel és 4 vereséggel, 15 megszerzett ponttal jelenleg a bajnoki tabella 6. helyén áll, míg 8 győzelem, 2 döntetlen és 5 vereség után a Targoviste 26 egységgel a negyedik pozíciót foglalja el. A Chindiának ráadásul nem igen megy mostanság idegenben, hisz legutóbbi három meccsét egyaránt elveszítette vendégként. És egyaránt 2-1-re! Ráadásul egyaránt erdélyi városokban: Aradon, Medgyesen és Kolozsváron. Teljesítménye amúgy is hektikus, hisz legutóbbi öt bajnokijából hármat elveszített, kettőt megnyert.

Az Olimpia ezzel szemben legutóbbi három bajnokiján gólt sem kapott és valamennyit meg is nyerte. Ezek közül a Karánsebes és Bihar FC ellen a pályán, a Resicabánya ellen pedig a zöld asztalnál szerezte meg a három pontot.

Nem véletlenül nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző, hogy nagyon szeretnék megszerezni zsinórban a negyedik győzelmüket is. „A fiúk önbizalma rendben van, biztos vagyok benne, hogy maximális koncentrációval itthon tudjuk tartani a három pontot", jelentette ki a szakember.

Csík üzent a szurkolóknak is és reményének adott hangot, hogy szép számban látogatnak majd ki a 14 órakor kezdődő mérkőzésre, még akkor is, ha ő is elismerte: ez nem egy szurkolóbarát időpont. (Ezt valaki a szövetségben is meg kéne már mondja!). Ezért a vezetőség úgy döntött, a Targoviste ellen ingyen nézhetik meg a mérkőzést a szurkolók.

A két csapat az idei szezonban egyszer már találkozott egymással, augusztus 12-én Daniel Pop és Cristian Cherchez góljaival a Targoviste 2-0-ra nyerni tudott. A Chindia legfőbb fegyvere a 24 éves Cherchez, a csatár ugyanis eddig 8 gólnál tart 15 forduló után, ezzel pedig a második helyen áll a csoport góllövő listáján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: