2019-05-17 05:03:15• hírek • Blikk.hu

Kedvező fordulat: újabb hírek érkeztek Demjén Ferenc állapotáról

Kedvező fordulat: tizenhárom nappal azután, hogy a mentőhelikopter leszállt vele a baranyai megyeszékhely klinikai központjánál, Demjén Ferenc (72) orvosi engedéllyel elhagyhatta az egészségügyi intézményt.

– Szerdán vitték el Rózsit, ha jól láttam, betegtaxival – tudtuk meg egy, az udvaron sétáló betegtől, amely értesülésünket egy helyi informátorunk is igazolta.
 

– A művész úr a szerdai nap folyamán távozott a pécsi kórházból, és már meg is kezdte a kettős rehabilitációt – vázolta a neve elhallgatását kérő forrásunk, arra utalva, hogy az enyhe lefolyású agyérgörcs kezelése miatt fel kellett függeszteni a februári csípőkorrekciós műtét utáni gyógytornát. Egy másik fontos kérdésre is választ kaptunk.

 

 A művész úr nem szenvedett maradandó agykárosodást. Agyérgörcse valóban enyhe lefolyású volt, a körülményekhez képest jól érzi magát, és a lehető legnagyobb nyugalomban folytatja a gyógytornát. Minden vágya, hogy a lehető legkorábban visszatérhessen a színpadra, és erre meg is van minden esélye – tette hozzá, és zenész körökből azt is megtudtuk, hogy a következő néhány hétben Demjén még nem fogad látogatót, de szinte végig mellette van a felesége, Rebecca (72).


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: