2013-10-22 12:42:02• hírek • (x)

Kedvezményt kap a beltéri ajtóra aki vasajtót vásárol

Bejárati és beltéri ajtók széles választékával és kedvezményekkel várja a vásárlókat az Imago Shop.

Az Imago Shop már több éve a szatmáriak legmegbízhatóbb partnere, ha bejárati vagy beltéri ajtók beszerzéséről van szó. Magánszemélyek lakásaiban, irodákban, közintézményekben, szállodákban találkozhatunk a cég által széles választékban forgalmazott nyílászárókkal. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki vásárlóik igényeit, hiszen itt klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálunk.

A kínálat pedig folyamatosan bővül, és hónapról-hónapra újabb akciókkal kedveskednek ügyfeleiknek az Imago Shop csinos dolgozói. Most például azok, akik bejárati ajtót vásárolnak, 5 százalékos kedvezményt kapnak beltéri ajtók vásárlása esetén.

S ha valaki nem gondolt arra, hogy le kellene cserélnie bejárati ajtaját, a kínálatot megismerve valószínűleg megváltozik a véleménye. Az Imago Shopban található bejárati ajtók nemcsak a nem várt vendégeket tartják távol otthonunktól, hanem a kinti zajokat is. Benntartják viszont az otthon melegét, hogy nyugodtan, zavartalanul pihenhessük ki a munkanap fáradalmait.

A Baron Lux vasajtók jó minőségű anyagból készültek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. A fával borított, 1,5-ös vasszerkezetű ajtók több ponton zárnak és jól szigeteltek.

A Baron Romániában gyártott, ízléses kivitelű vasajtói is megtalálhatók az Imago Shop Closca sugárút 22 szám alatt található üzletében. Ezek 1,5 milliméteres vaslemez-ajtók, amelyek MDF lappal vannak borítva kívül-belül, üvegvattával szigeteltek és két különálló zárral vannak felszerelve.

A Baron cég által gyártott, 0,8 milliméteres vaslemezből készült bejárati ajtói is nagy népszerűségnek örvendenek a szatmáriak körében. Ezek szintén üvegvattával vannak szigetelve és két zárral rendelkeznek - hogy lakásunkat biztonságban tudjuk akkor is, amikor nem vagyunk otthon.

Imago Shop, Szatmárnémetiben a Closca sugárút 22 szám alatt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: