2020-07-23 09:26:09• hírek • Fizetett tartalom

Kedvezménykuponnal ajándékozza meg vásárlóit a Lebăda üzlete

A Lebăda csapata már régóta nem híve a klasszikus értelemben vett barkácsáruházak által képviselt koncepciónak, sokkal inkább az olyan bemutatóterem, vagy divatosabb szóval élve showroom létjogosultságában hisznek, melyben az ügyfelek könnyűszerrel megtalálhatják a saját terveikhez tökéletesen illő megoldásokat.

Egy ilyen, közepes méretű üzletben ugyanis a rendelkezésre álló büdzsétől függetlenül mindenki megtalálhatja azokat a minőségi termékeket, melyek segítségével megvalósíthatja lakásátalakítási terveit. Legyen szó fali- vagy padlócsempéről, parkettekről, ajtókról, fürdőszobai bútorokról, szaniterekről, falfestékekről, nemesvakolatokról, fűtés- vagy vízrendszeri elemekről, a Lebăda bemutatótermében első kézből lehet ezekkel megismerkedni, mi több, profi szakemberek segítenek meghozni a helyes döntést a nehéz kérdésekben.
Mi különbözteti meg a bemutatótermet a barkácsáruháztók?

Első sorban az, hogy nem kell a vásárlónak akár több mint 10 ezer lapméternyi területet bejárnia, ha szeretné megtalálni az óhajtott terméket. A Lebăda bemutatóüzlete mindössze 600 négyzetméteren terül el, ám még így is több mint 3 500 termék közül lehet válogatni. Találunk ezek között saját márkás terméketet, melyeket a cég szamosborhídi gyárában állítanak elő, de természetesen nem hiányozhatnak a legismertebb, országos és nemzetközi cégek portékái sem.


Az itt történő beszerzés során a vásárlónak nem kell nehéz, olykor koszos anyagokat cipelnie, mint egy barkácsáruházban, hiszen akár egy kanapén ülve, egy szakember segítségével is kiválaszthatja a kívánt termékeket. Az egyetlen, melyet meg kell tennie, az, hogy autójával beáll a rakodási területre, ahol a cég munkatársai bepakolják csomagtartójába a vásárfiát. Minek pocsékolná arra a idejét, hogy egy barkácsáruházban hosszú perceken keresztül keresse a munkatársakat, ha a Lebădában profi módon is kiszolgálhatják, és még a kollégákat sem kell hajkurásznia.
Újabb kedvezményes vásárlás a láthatáron

A Lebada csapata július 22. és augusztus 5. között egy különleges ajándékkuponnal lepi meg ügyfeleit, mely augusztus 6. és 8. között egy 10 százalékos kedvezményre jogosítja fel a vásárlókat. A kupon érvényesítéséhez azonban ne felejtse otthon azt a számlát sem, mellyel a voucherre szert tett.


Ingyenes látványtervvel segítik a munkát

Szeretné látni, miként is fog kinézni a rég várt átalakítás után a fürdőszoba vagy a konyha? Milyen alakú vagy színű fali- és padlócsempével mutatna a legjobban a főző- vagy fürdőhelyiség? Akkor térjen be a Lebada üzletébe és használja ki az ingyenes 3D-s látványterv-készítés adta lehetőséget, melyben egy komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, olasz származású építész lesz segítségére. A 3D-s látványterv-készítés legfontosabb előnyei:

  • kiválaszthatja az ízlésének leginkább megfelelő fali- és padlócsempét
  • még azelőtt láthatja, hogyan fog kinézni a fürdőszoba vagy a konyha, hogy a mesterember nekiesne annak
  • a virtuális megjelenítésnek köszönhetően a legutolsó sarkakat is meg tudja tekinteni 3D-ben
  • a látványterveket akár a családnak is meg lehet mutatni, hogy együtt hozzák meg a végleges döntéseket
  • reális becslést lehet készíteni a munkadíjakra és a szükséges anyagmennyiségre vonatkozóan
  • kikérheti a dizájnerek tanácsát a választott színvilággal vagy témával kapcsolatban

A Lebăda azonban nem csak az ingyenes 3D-s látványterv elkészítésében áll rendelkezésére, hanem minőségi termékek széles választékával is várja Önt. Be lehet náluk szerezni többek között a fali- és padlócsempéket, a fürdőszobai bútorokat, a fürdőkádat, a zuhanykabint, a fürdőszobai és konyhai csaptelepeket is. Keresse a Lebăda bemutatótermét a Károlyi út C15-17 szám alatt, és éljen ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Előjegyzésért kattintson ide.


A Lebăda üzlete minden hétköznap 8-tól 16 óráig, szombaton pedig 9-től 13 óráig várja ügyfeleit. Forduljon hozzájuk bizalommal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: