2013-08-28 16:58:29• hírek • Szatmár.ro

Kedvezményesen lép fel a Party Mistral!

A Party Mistral zenekar zenészei ugyanúgy megállják a helyüket egy lagziban, egy remek buliban, mint egy elegáns üzleti összejövetelen. A külföldi tapasztalattal rendelkező zenekar igazi minőséget szolgáltat elérhető áron.

Sokak szerint a jó társaság, mások szerint a jó fehérbor a kulcsa a jó lagzinak, ám az egyik legfontosabb összetevőről, a jó zenéről sokan megfeledkeznek. Az ünnepi rendezvények szervezőinek palettáján igen üde színfoltnak számít a Party Mistral zenekar.

Takács Melinda énekes és Takács Attila neve ismerősen csenghet a szatmáriak számára: jó ideig zenéltek 2+1 vagy Mistral Duó néven szatmári szórakozóhelyeken, többek között a Dacia, Aurora vagy Astoria Hotel vendéglőiben, ileltve a Lotus étteremben. A Party Mistral két tagját már fiatal korukban megfertőzte a zene szeretete, Melinda szatmárnémeti legismertebb énektanárától, Mordán Teréziától tanult, Attila pedig 12 éven keresztül foglalkozott klasszikus zongorával.

A szatmári éttermekből hirtelen egy luxushajón találta magát a két zenész, az első három hónapos szerződést pedig a minőségi produkcióknak köszönhetően több hosszabb hajós szerződés követte. A Party Mistral tagjai zenéltek Tenerife, Olaszország, Görögország partjainál, sőt az Antarktisz közelébe is eljutottak.

A luxushajón az elvárások magasak voltak, akik nem tudtak jól teljesíteni a vendégek szórakoztatásában nem jutottak újabb szerződéshez. Melinda és Attila már számos szerződésen van túl, önszántukból váltak meg a luxushajós munkától, élettől, amikor visszatértek Szatmárnémetibe és családot alapítottak.

De a zene, zenélés szeretete megmaradt, ezért alapították meg a Party Mistral zenekart. S bár alig néhány hete jelentek meg a céges összejövetelek és lagzi-szervezők látókörében, máris sok felkérésük akad.

Valószínűleg nincs még egy olyan zenekar a megyében, amely ekkora repertoárral rendelkezik, mint a Party Mistral. Az örökzöld amerikai slágerektől kezdve francia, spanyol, olasz, görög nyelvű slágereken át a magyar csárdásig mindent játszanak. Az élő zenének - ugyanis a Party Mistral kizárólag élőben játszik - az előnye, hogy a zenészek együtt élnek a szórakozókkal, követik reakcióikat, így kialakítva a hajnalig tartó műsort.

A Party Mistral zenekarral bővebb ismeretséget lehet kötni a zenekar honlapján, ahol néhány általuk rögzített, nem stúdióban feljavított felvétel is meghallgatható.

Szeptemberben 20 százalékkal olcsóbban is megrendelheted álmaid lagzijának együttesét, amennyiben nem szombaton tartod az összejövetelt. Ugyanakkor 15 százalék kedvezmény jár minden szombaton megtartott esküvőre.

Aki a repertoárral vagy akár időpont-foglalással kapcsolatban szeretne bővebb információkhoz jutni, azok hívják a 0745-567-580-as telefonszámot vagy látogatták meg a zenekar honlapját ide kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: