2011-09-26 13:19:08• hírek • Szatmár.ro

Kedvezményes utazások minden korosztálynak

Így a nyári szezon végén mindenki az akciós utazási csomagokra vadászik, és pont a legjobbkor, hiszen az utazási irodák többsége ebben az időszakban remek ajánlatokkal rukkol elő. A Szatmárnémeti Simbotour segítségével pénztárca kímélő üdülésben lehet részük mindazoknak, akik a következő hetekre tervezik a vakációt.

A Simbotour utazási iroda most minden korosztály számára kedvezményes utazási csomagokkal készült: külföldi és belföldi úti célok közül egyaránt választhatnak az utazni vágyó vendégek. A kedvező árú csomagok szinte teljes ellátást biztosítanak, csak egy kis zsebpénzre van szüksége az utazónak.

Ha még nem jutott időd egy jó kis nyaralásra, akkor szervezd meg a következő hetekben, hiszen kedvezményesen eljuthatsz Spanyolországba, Szicíliába, Görögországba, vagy akár Tenerifére és Izraelbe is. Spanyolországba Kolozsvári vagy Bukaresti indulással az egy személyre szóló csomag ára 425 euró, amely magába foglal hét éj szállást, az utazást, a teljes étkezést és egy megszervezett kirándulást is.

Most akár Izraelbe is olcsón eljuthatsz, hiszen mindössze 435 euróért hét éjszakát tölthetsz egy négy csillagos hotelbe, és természetesen az utazást és napi két étkezést is biztosítanak számodra. Az ár magába foglal egy Tel-Avivi városlátogatást is.

Ha a felsoroltaktól is egzotikusabb helyre vágysz, akkor utazz a Kanári-szigetek legnagyobbikára, Tenerifére, ahol a turistákat lenyűgözi a sziget kettőssége: a hatalmas, sötét és az aljukban virágzó, homokos strandok. A Simbotournál most 695 euróért foglalhatsz utat Tenerifébe, a csomag magába foglalja a szállást, az étkezést, román nyelvű idegenvezetőt és természetesen az utazást is.

A külföldi hotelek mellett a hazai gyógyfürdő központok is kedvezményekkel várják a pihenni, lazítani vágyókat. Félix Fürdő, Tusnád Fürdő, Szováta, Vatra Dornei, Kovászna Fürdő és még számos ismert hely hotelvezetői most hihetetlen akciókkal rukkoltak elő. Egy két csillagos hotelben akár 270 lejért, egy három csillagosban pedig 330 lejért tölthetsz hat éjszakát. Az ár magába foglal ja a kezeléseket, a fürdőzést és akár a teljes étkezést is.

A fiatalokat, a középkorosztályt és az idősebbeket egyaránt kedvező ajánlatokkal várja most a Simbotours utazási iroda, a Petőfi utca 4/A alatt. Térj be te is, és válassz a lenyűgöző úti célok közül!

Utazz szenzációs helyekre a Simbotours segítségévelUtazz szenzációs helyekre a Simbotour által

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: