2010-04-22 09:48:50• hírek • Szatmár.ro

Kedvezményes utazás Olaszországba

Bibione - Lido del Sole
Bibione - Lido del Sole

A szatmáriak körében az egyik legkedveltebb desztináció Olaszország tengerpartja, hiszen előszezonban rendkívül jutányos áron fedezhetik fel az egzotikus táj szépségeit.

Idén az utazni vágyok rendkívül olcsón megúszhatnak egy fantasztikus olaszországi nyaralást, hiszen előszezonban nagyszerű ajánlatok, jutányos csomagok állnak az érdeklődők rendelkezésére. A Solarex Tours utazási iroda ügynökeitől megtudtuk, hogy idén legtöbben a kényelmes apartmanokat választják, hiszen a szállodák ezekhez képest sokkal drágábbak. Azonban figyelniük kell arra, hogy a foglalásokat előszezonra tegyék meg, hiszen főszezonban, azaz júniustól augusztusig az apartmanok ára is a triplájára ugorhat.

A  szatmáriak legkedveltebb olaszországi desztinációi Bibione és Lignano - mondták el az utazási iroda ügynökei.  Bibione Észak-Olaszország egyik legnépszerűbb üdülőhelye az Adriai-tenger partján. Több kilométer hosszú, homokos partjával igazi paradicsom a kikapcsolódni vágyók számára. A legkedveltebb partszakasz a Lido del Sole , amelynek strandján napernyők, nyugágyak és egzotikus hangulat várja a pihenni vágyókat. Azok a vendégek sem csalódhatnak a hely varázsában, akik az aktív kikapcsolódást kedvelik, hiszen számtalan vízi sportlehetőség, focipálya, strandröplabda-pálya és kerékpárút áll rendelkezésükre. A városban a sport egyúttal szórakozás; minden korosztály számára szerveznek különböző sporttanfolyamokat és sportversenyeket is.


Bibione a legnépszerűbb olasz tengerpart
Bibione a legnépszerűbb olasz tengerpart


Bibione-ban éjjel nappal nyüzsgő élet zajlik. Számos pizzéria, étterem, fagylaltozó és éjszakai szórakozóhely várja a turistákat. Ha a turisták városlátogatásra vágynak, akkor közvetlen buszjáratok állnak rendelkezésükre Velencébe. Az apartmanok, a szállodák mindenféle szolgáltatást nyújtanak, melyek tökéletesen működnek, azért hogy a turisták mindent megtaláljanak, amire szükségük van.


A strandolás mellett a séta is ajánlott a hangulatos városban
A hangulatos városka számos lehetőséget rejt magában


Lignano szintén az észak-adriai tengerpart egyik legszebb és legkedveltebb része. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, arany színű homokos tengerparttal, hatalmas zöld területekkel és természetesen meghagyott fenyőerdőkkel. Legfőbb vonzereje a homokos strandja, mely a lagúna és a tenger közötti földnyelven fekszik, valamint modern kikötője, ahonnan a közeli városokba, így Velencére is kirándulhatnak a strandolásban megfáradt nyaralók. Lignano Sabbiadoro, a korábbi városközpont, ma már Lignano legmozgalmasabb része, mivel itt található a legtöbb étterem, pizzéria, diszkó, és minden, ami a szórakozással kapcsolatos.


Lignano az észak-adriai tengerpart legkedveltebb része
Lignano az észak-adriai tengerpart legkedveltebb része


Lignano aranysárga homokos tengerpartja vonzza a turistákat
Lignano aranysárga homokos tengerpartja tömegesen vonzza a turistákat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: