2018-09-20 17:52:45• hírek • x

Kedvezményes laborvizsgálatok csomagajánlatban

A Korall Laboratórium megkönnyíti a dolgát! Sorban állás nélkül és most még olcsóbban végzik el az Ön laborvizsgálatait.


Ki ne bosszankodott volna már azért, mert ezer helyre elküldi az orvos a vérvételek miatt, ott aztán várni kell, sorban állni és amúgy is, egy kisebb vagyonba kerül az egész procedúra. Annyi alkalommal eljönni a munkahelyről vagy az iskolából kikérni a gyermeket, aztán az óriási forgalomban szlalomozni a város egyik feléről a másikra, mind csak fölösleges idő- és pénzkidobás.

 

A sok bosszúságtól nagyon egyszerűen úgy szabadulhat meg, ha a Korall Laboratóriumot és Klinikát választja a szakorvosi vizsgálatok és a laborvizsgálatok helyszínéül is. A vérvételt, a széklet- és a vizelet vizsgálatokat a szakrendelések épületében csináltathatja meg. Így a rengeteg fölösleges bonyodalomtól megszabadul, lényegesen olcsóbbá és rövidebbé téve a hercehurcát. 

 

A Korall Laboratúrium nem csak időt spórol Önnek. Most a pénztárcájátval is kesztyűs kézzel bánnak! A csomagokra 25-35%-os, de akár 60%-os kedvezménnyel is előjegyeztetheti magát. 

 

A 16 féle akciós ajánlat vizsgálatai a leggyakoribb betegségekhez, illetve ezek megelőzéséhez kapcsolódnak. Nem érdemes tovább keresgélnie, hol csináltassa meg a teszteket. A fájdalomtól pedig tartania sem kell, mert a Labor munkatársai odaadással és empátiával közelednek a betegeikhez. A szúrást szinte meg sem érzi majd. Elenyésző érzés egy szúnyogcsípéshez képest!

 

 Legyen túl könnyen és olcsón a laborvizsgálatokon a Korall Laboratórium segítségével!

 

Bővebb információért és az árakért kattintson erre a linkre: INFORMÁCIÓK

 

Amennyiben kérdései lennének a vizsgálatokkal kapcsolatban, keresse fel telefonon a Korall Laboratórium munkatársait: 0261-714479

 

A kedvezményes csomagajánlatok listája:

 

Általános analízis csomag 10 + 5 ingyen

Teljes vérkép, Összkálcium, Magnézium, Vas, Triglicerid, Összkoleszterin, HDL Koleszterin, LDL Koleszterin, Teljes vizeletvizsgálat, Urea, Kreatinin, Glükóz, GOT, GPT, Vérsejt süllyedés.

 

Pajzsmirigy csomag (35% kedvezmény)

TSH, FT4, FT3, Anti TPO.

 

Magas vérnyomás csomag (25% kedvezmény)

Teljes vérkép, Glükóz, Triglicerid, Összkoleszterin, HDL Koleszterin, LDL Koleszterin, Urea, Kreatinin, Húgysav, Nátrium, Kálium, Teljes vizeletvizsgálat.

 

Diabteológiai csomag (35% kedvezmény)

Glükóz, Glicozilált hemoglobin, Urea, Kreatinin, Triglicerid, Összkolesterin, HDL Koleszterin, GOT, GPT.

 

Vérszegénységi csomag (30% kedvezmény)

Teljes vérkép, Vas, Ferritin, B12 vitamin.

 

Gyermek/felnőtt fül-orr-gégészeti csomag (25% kedvezmény)

Teljes vérkép, Vérsejt süllyedés,  Fibrinogén, Urea, Kreatinin, Glükóz, GOT, GPT, ASLO, C reaktív fehérje, Torokváladék-tenyésztés (baktérium + gomba),  INR/ Helicobacter pylori antigen vizsgálat.

 

Terhességi csomag (35% kedvezmény)

Teljes vérkép, Vércsoport és Rh-faktor, Glükóz, Összkálcium, Összfehérje, Nátrium, Magnézium, Vas,  Ferritin, VDRL, HIV tesztelés, Hepatitisz B, Hepatitisz C, Teljes vizeletvizsgálat.

 

Elhízottsági csomag (kedvezmény)

TSH, Cortisol, Tesztoszteron, DHEA - S.

 

Menopauza hormon csomag (25% kedvezmény)

LH, FSH, Ösztradiol, Progeszteron, Prolaktin.

 

Daganatszűrő laborvizsgálati nőknek csomag (30% kedvezmény)

CA125, CA 15 - 3, CA 19 - 9, CEA.

 

Daganatszűrő laborvizsgálati csomag férfiaknak (35% kedvezmény)

Totál PSA, Free PSA, CEA, AFP, CA 19 - 9.

 

Prevenciós csomag 35 évnél fiatalabb nők részére (35% kedvezmény)

Teljes vérkép, Glükóz, Triglicerid, Összkoleszerin, HDL Koleszterin, LDL Koleszterin, Ionizált kálcium, Összkálcium, Összfehérje, GOT, GPT, Urea, Kreatinin, Vas, Ferritin, Hepatitisz B, Hepatitisz C, TSH.

 

Prevenciós csomag 35 évnél idősebb nők részére (30% kedvezmény)

Teljes vérkép, Glükóz, Triglicerid, Összkoleszerin, HDL Koleszterin, LDL Koleszterin, Ionizált kálcium, Összkálcium, Összfehérje, GOT, GPT, Urea, Kreatinin, 25-OH D vitamin, Ferritin, TSH.

 

Prevenciós csomag 35 évnél fiatalabb férfiak részére (25% kedvezmény)

Teljes vérkép, Glükóz, Triglicerid, Összkoleszerin, HDL Koleszterin, LDL Koleszterin, GOT, GPT, GGT, Hepatitisz B, Hepatitisz C, C reaktív fehérje.

 

Prevenciós csomag 35 évnél idősebb férfiak részére (25% kedvezmény)

Teljes vérkép, Glükóz, Triglicerid, Összkoleszerin, HDL Koleszterin, LDL Koleszterin, GOT, GPT, GGT, Urea, Kreatinin, Totál PSA, Free PSA.

 

Junior csomag (60% kedvezmény)

Torokváladék-tenyésztés, Széklettenyésztési vizsgálat, Parazitológiai vizsgálat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: