2020-01-23 15:26:25• hírek • Fizetett tartalom

Kedvezményes áron, még elképesztőbb élményeket kínál a VR Ready

Új játékokkal és kedvezményes árakkal várja a videójátékok rajongóit a szatmárnémeti VR Ready!

Amint arról korábban már írtunk: egy merőben új kezdeményezés vette kezdetét városunkban, ez pedig a VR. Eddig is voltak játéktermek, lehetett PC-n, Play Stationon vagy Xboxon játszani, viszont most ez egészen más. A klasszikus gaming platformok megmaradtak, viszont helyet kapott a VR, azaz a virtuális valóság szimulátorok világa, melyeknek köszönhetően a felhasználó nem csak szemlélője, de valóban részese lehet bármilyen játéknak.

Mindezt pedig a szatmárnémeti VR Ready játékteremben élhetik át a játékosok, ahová az eddiginél is több újdonsággal várják az érdeklődőket.



Január 24-étől kezdődően egy új, szabadulószoba típusú program indul el a VR részlegen, a Ubisoftnak köszönhetően az Assassin's Creed világára épülő csoportos szabadulószoba-játékok váltak elérhetővé. Ezek a exkluzív programok, amelyeket a fejlesztő csak igen kevés helyszínen tesz elérhetővé, legközelebb Budapesten, vagy országon belül, Bukarestben lennének kipróbálhatók.

A játékélmény az Assassin's Creed Origins, illetve az Odyssey látványvilágát megelevenítve válik egészen izgalmassá, a virtuális valóság résztvevői most a gaming egy eddig még soha nem tapasztalt szintjeire juthatnak el, egyszerre akár többen is.

És ha ez még nem volna elég, hétfőtől csütörtökig, minden nap, 13 órától 17 óráig kedvezményes áron lehet élni a játékterem adta lehetőségekkel, a „Game Time” akciónak köszönhetően.



A „Game Time” ideje alatt a felhasználók a VR-t 50%-kal, a konzolokat 33%-kal, a PC-ket pedig 30%-kal olcsóbban vehetik birtokukba.

Emlékeztetőül pedig, hogy mivel is várja a videójátékok szerelmeseit a VR Ready... Választék van bőven: 5 a legújabb játékkonzolokból, PlayStation 4 Pro és Xbox One S széles játékkatalógussal. Ugyanakkor 12 darab, 32 colos hajlított monitorral ellátott gaming PC is várja a játékosokat, itt főként különböző akciójátékokkal szórakozhatnak a látogatók.

De a fő attrakció a VR, azaz 8 csúcskategóriás számítógép, ezekhez a piacon kapható legkorszerűbb VR head-setek, illetve két PlayStation VR, Romániában egyedülálló játékkatalógussal.



A VR-Ready a konzolok, PC-k és VR-fülkék mellett jól felszerelt bárral is várja a látogatókat, ahol üdítőitalok és sörök mellett koktélokat és egyéb finomságokat lehet rendelni, teljessé téve a kikapcsolódást.

A szatmárnémeti Ankorában, az emeleten, a játszóház mellett, minden nap 13 órától: vasárnaptól csütörtökig 23 óráig várja a gamereket a hely, míg pénteken és szombaton akár éjjel 1-ig is lehetőség van egy kis játékra.



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: