2008-12-22 10:46:12• hírek • Szatmár.ro

Kedvezmények a Blodynál

Valami igazán egyedire vágyik? A tucatáruk helyett válasszon stílusban valóban Önhöz illő, minőségi téli kabátot, a Blody Collection kínálatából, amelyhez a karácsonyi ünnepi időszakban most kedvezményesen juthat hozzá.

A Blody Collection Kft. lassan tizenöt éve megtalálható a piacon. Kezdetben kizárólag férfi öltönyöket és női kosztümöket készítettek, azonban ma már sokkal terjedelmesebb árukészlettel rendelkeznek.

A Blody Collection a legjobb minőségű szintetikus anyagokból dolgozik, amelyeket Olaszországból importálnak, és amelyek 80% gyapjú, 15% kasmír, és 5% polyester összetételűek. Kínálatában alkalomhoz illő, illetve mindennapi használathoz megfelelő télikabátok is találhatók, s a széles színskála és a modellek között mindenki kedvére válogathat. A vásárlók igényük alapján, akár készíttethetnek is stílusukhoz megfelelő télikabátot. A Blody Collection termékei egyébként külföldön és idehaza egyaránt megtalálhatók, s áraikban versenyképesek a valóban minőségi árucikkek terén.

Szatmárnémetiben a B-dul Traian 10 szám alatt található bemutatóüzletükben, 15-30%-os kedvezményt biztosítanak az ünnepi időszak alatt, ezzel kívánva Kellemes Ünnepeket, és Boldog Új Évet minden kedves vásárló számára.

A Blody Collection a legjobb minőségű szintetikus anyagokból dolgozik.

Kínálatában alkalomhoz illő, illetve mindennapi használathoz megfelelő télikabátok is találhatók, s a széles színskála és a modellek között mindenki kedvére válogathat.

Szatmárnémetiben a B-dul Traian 10 szám alatt található bemutatóüzletükben, 15-30%-os kedvezményt biztosítanak az ünnepi időszak alatt

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: